#Rosia – un clip emoționant

N-am scris nimic despre Roșia Montană. Nici despre maidanezi. Asta nu înseamnă că sunt pro exploatare sau că vreau să salvez toți câinii comunitari – dar nici opusul. Doar nu am avut nimic de spus. Sau mai bine zis, n-am avut nimic de adăugat. Până azi, căci clipul de mai jos m-a emoționat prea tare – Roșia Montană, așa cum este ea:

 

PS 1 – varianta cu subtitrare în engleză aici și mi-am adus aminte că am mai scris, totuși, ceva legat de subiectul aurului – aici.

PS 2 Pentru cine nu cred că imaginile sunt reale, are Google Maps confirmarea.

 

Print screen cu biserica din clip  (Biserica Geamăna)

 

 

Apa roșie

 

Later edit:

Titus zice că

Acolo e vorba de Rosia Poieni, in imagini, nu de Rosia Montana, deci e un exemplu de exploatare de stat, cu tehnologie veche. Mai mult, aia e o zona neecologizata, pe cand la Rosia Montana tocmai ce a anuntat ministrul mediului garantia de 146 de milioane.

De precizat că Titus se ocupă de comunicare pentru RMGC.

Acest articol are un comentariu

  1. Titus

    Acolo e vorba de Rosia Poieni, in imagini, nu de Rosia Montana, deci e un exemplu de exploatare de stat, cu tehnologie veche. Mai mult, aia e o zona neecologizata, pe cand la Rosia Montana tocmai ce a anuntat ministrul mediului garantia de 146 de milioane. Te rog adauga si chestiunea asta in articol ca sa fie completa imaginea.

Lasă un răspuns