Fac cinste cu un FIFA14

Salut, sunt Ionuț și nu prea știu să joc fotbal. Nici pe teren, nici pe consolă, nici pe PC, dar am un noroc al naibii de mare, așa că pe gazon se întâmplă să o bag eu în ațe măcar o dată, că doar nu stau degeaba la pomană. Pe consolă sau pe PC dau și eu câteva goluri, că doar n-o fi nepotul meu de 14 ani mai bun ca mine, deși ar trebui, are experiență.

 

Luni, 30 septembrie, de la 18:30, vom fi 32 de jucători care ne vom duela într-un sistem de grupe “ca la Mondiale” – adică ne strângem la BBTP (Șos. București-Ploiești nr 42-44, cladirea A, etaj 2) și încingem o miuță un FIFA14 pe PlayStation 3. Vor fi 12 participanți din partea Dolce Sport (click pentru înscrieri), 8 bloggeri (fiecare cu câte un cititor) + Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu, Ștefan Turcu și Florin Căruceru. Mai multe despre FIFA 14, cel mai așteptat joc de la EA, a vorbit Toma la TV (link).

 

Acum, dacă vrei să vii cu mine eveniment trebuie să mă convingi printr-un comentariu că meriți să fii la marele dat la gioale playstationian. Fericitul câștigător pleacă acasă. Nu, nu cu mâna goală, ci cu un joc FIFA14 pentru PC. Ah, era să uit de Dress Code: tricou de fotbal!

Duminică (29 septembrie), pe seară, anunț câștigătorul.

Nu am putut alege un câștigător în funcție de răspuns, pentru că toți cei trei participanți și-au dat silința, așa că am apelat la prietenul random.org, prin urmare Georrge CB, verifică-ți mail-ul, te rog. Ah, și felicitări tuturor!

 

Acest articol are 4 comentarii

  1. georrge cb

    Joc Fifa pentru ca pot sa ma comport ca un patron din Romania: transfer jucatori liberi de contract, ofer salarii mici si ‘umblu’ la echipa de start pentru ca tot eu sunt si antrenorul echipei.
    Ar fi misto ca in Fifa14 sa existe si FRF, unde te duci sa-i spui lu’ Sandu sa aranjeze meciul cu arbitrii.

  2. Adrian

    Joc fifa din anul 2001. E mult spus “joc”. La inceput nu stiam exact cum sta treaba cu controalele. Tin minte ca fratele meu era responsabil cu suturile, pasele, centrarile, mai exact cu tastele w,a,s,d, iar eu cu directia. Foloseam amandoi aceeasi tastatura!!! 🙂
    Cu timpul am invatat cum sa nu mai am nevoie de ajutorul lui, iar de aici a inceput distractia. Ore sau zile chiulite de la scoala pentru a putea fi prezent la meciuri cu cei din retea, care stateau in blocul de peste strada. Aveam campionate cu semifinale si finale, era o treaba foarte serioasa pentru noi. Dupa cateva editii fifa, ea games a introdus in joc la multiplayer optiunea direct ip. Posibilitatea de a juca online, cu oricine de oriunde. Next level! Inscrierile in campionate de fifa online din Romania, in care se intra doar pe baza de calificari interminabile, meciuri programate la ore exacte, neprezentarea insemnand pierderea partidei cu 3-0. E adevarat ca uneori erau si premii materiale, dar cel mai mult conta faptul ca (te) jucai cu oameni care aveau ceva in comun cu tine: placerea de a juca fifa.
    Un lucru vreau sa mai amintesc, in fifa 07, in modul cariera am construit o echipa aproape de la zero, Fc Copenhaga, si timp de 15 sezoane am castigat toate competitiile, am updatat stadionul pana la ultimul nivel(pentru cunoscatori), am crescut jucatorii adusi de scouteri, am facut de mai multe ori tot ce era posibil intr-o cariera.
    Pot spune ca “am terminat fifa”, dar din cauza asta m-am ales si cu prima corigenta. 🙂
    Acum joc fifa cu aceiasi placere dar mai rar, doar cu prietenii, pentru ca stii cum e: reactia unui tovaras cand primeste un gol cu calcaiul sau din foarfeca e priceless!

Lasă un răspuns