Hai cu mine la Shadowland! (Câștigă o invitație dublă)

După ce, în toamnă, Events aducea Cirque du Soleil a doua oară la București, acum au pregătit o nouă premieră în România: Shadowland, fabulosul dans al umbrelor!

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine în pemiera in Romania. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va sustine doua reprezentatii la Bucuresti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului. Un spectacol organizat de Events.

Trupa Pilobolus Dance Theater intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena. In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii tai in animale, obiecte animate, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni.

De fapt, „Pilobolus” este o trupa de dansatori cu abilitati incredibile. Coregrafia lor implica miscari de gimnastica si intoarceri ce necesita o flexibilitate supraumana. In 2007, au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta aducand un omagiu filmelor celebre precum „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”. Spectacolul Shadowland are un success incredibil. Acesta este motivul pentru care a plecat intr-un turneu international.

Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

 

 

 

Concursul se derulează până pe data de 4 februarie, marți, ora 20:00. Spune-mi de ce ai vrea să-I vezi pe cei de la Pilobolus în al lor spectacol Shadowland, iar dacă ai puțin noroc, prietenul random.org îți va oferi o invitație dublă la unul dintre spectacole.

 

Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va sustine doua reprezentatii la Bucuresti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului incepand cu ora 20.00. Poti achizitiona bilete la preţurile de 125 lei (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 lei (sectoarele B,C,D,E), 175 lei (sector A) si 200 lei (VIP). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

 

 

Later edit: Și câștigător este comentatorul cu numărul 1. Felicitări, Refu, vei primi un mail cu detalii în decursul acestei săptămâni.

 

Acest articol are 21 comentarii

  1. Refu

    Am vazut un asemenea show pe youtube la Britain’s got talent, si am ramas uimit, as fi curios cat de buni sunti si Shadowland.

  2. dumis

    As vrea sa-i vad pentru ca este genul de eveniment care te da pe spate, este original si pentru ca in unele momente iti poate face si pielea de gaina! As vrea tare mult sa-i vad! Bafta tuturor!

  3. Cris

    Mi-ar placea sa vad spectacolul Shadowland pentru ca mi se pare o sursa frumoasa de fantezie. Exact ceea ce-mi lipseste mie in perioada asta.

  4. ancu

    Originalitate.

  5. Andreea Sterioiu

    Mi se pare genul de show pe care trebuie sa il vezi macar o data!

  6. Lory

    Pentru ca…dansul in sine e o poveste. Dar o poveste spusa prin dans, trebuie sa fie de neratat 🙂

  7. ancu

    originalitate

  8. Anke5

    Ptr ca sunt fantastici si pe 23 e si ziua mea:)

  9. mana lau

    Cei de la Pilobolus Dance Theater sunt pur si simplu geniali: nu sunt doar niste actori foarte buni, sunt si niste artisti extraordinar de buni.

  10. Adrian Iordanescu

    Pentru ca ofera un spectacol original, fascinant:)

  11. toader cristian

    Pentru ca este fascinant sa vezi cum se da viata umbrei.

  12. Trandafir Ana Maria

    Imi doresc foarte mult sa-i vad deoarece mi se pare un spectacol inedit care transmite multa emotie si sensibilitate…

  13. LoryS

    Pentru ca e fascinant sa vezi cum oamenii pot transmite atat de multe sentimente fara sa isi arate fata.

  14. utopianangel

    Cum spuneai si tu la inceputul articolului, dupa Cirque du Soleil, Shadowland este un „must see”. Umbrele au fascinat din totdeauna, de la autori de carti pana la scenaristi. Astfel incat umbrele puse in scena sub indrumarea unui coregraf vor fascina si mai mult. Vreau sa merg sa vad acest spectacol pentru originalitatea lui.

  15. Nico

    Pentru nebunia si originalitatea lor.

  16. Alex

    As vrea sa il vad pentru ca pare ceva foarte diferit si interesant.

  17. Victoria

    Pentru ca sunt convinsa ca o sa am parte de o seara de poveste, nu as vrea sa ratez ocazia sa-i vad 🙂

  18. Ciubilian

    Imi place 🙂

  19. Claudiu

    Pentru ca umbre si pentru ca Sala Palatului.

  20. Refu

    Nu-mi vine sa cred ca Random.org a tinut cu mine, mai rar sa aleaga random primul numar, multumesc!

Lasă un răspuns