200 Flares 200 Flares ×

Nu, nu lipsește niciun [P] din titlul, pentru că nu este un articol publicitar, ci unul scris din inimă stomac. Am, de cam o lună, vreo patru poze, cu ciocolată, aruncate pe desktop și tot îmi spun că azi scriu articolul despre cum un simplu ambalaj văzut într-un magazin m-a aruncat direct în trecut, cam pe la 6-7 ani, când n-aveam ochelari, dar nici prea mulți bani de buzunar.

Se făcea că era vara lui ‘93 și atunci când ieșeam “pe-afară”, puneam 50-50 cu Iulian (salut, blondule!) și mergeam la unul dintre multele magazine de la parter de bloc și cumpăram o ciocolată KISS pe care o împărțeam frățește (pe principiul “cine-mparte, parte-și face”, normal).

 

N-aveam cum să uit ciocolata aia fină cu umplutură de spumă alb-roșie, așa că atunci când am văzut, la Mega Image-ul de la Metrou Grozăvești, că cineva a cumpărat ciocolata copilăriei mele, am salivat ca un sugar la vederea sânului gol al mamei sale. După ce creierașul meu a făcut un drum dus întors 2013-1993, eu am făcut un drum la raftul cu dulciuri de unde am luat toate cele șapte Kiss-uri (dăcât atâtea mai erau). Apoi am căutat la Mega Image-ul din cartier (Militari, unul dintre cele multe), dar n-aveau, spre disperarea mea. Dar se pare că au ajuns, măcar în 2014, și în cartierul unde începe porumbul (haha, glumă de Berceni). Așa că, dragă Mega Image, mulțumesc pentru emoția pe care nici măcar reapariția Skittles nu a reușit să mi-o ofere și aștept un bax de Kiss cado de 1 iunie (până atunci vă fac eu destulă vânzare).

 

Ah, sper că dacă se găsea în Curtea de Argeș, sigur nu-s singurul care a crescut cu ciocolata Kiss la începutul anilor ‘90, nu?

 

Google nu prea știe de ciocolata Kiss, mă tot redirecționează către bomboanele de ciocolată Kisses. Dar, după ceva săpături am găsit, totuși, câteva informații:

 

Ciocolata KISS era produsă în 1993 de către Jacobs Suchard (acum Kraft Foods) doar în Grecia. În România este importată de către Mega Image (probabil de aceea doar la ei se găsește) și singura reclamă pe care am găsit-o este cea de mai jos.

PS Nu epuizați stocurile, că ne supăram!

 

 

 

Iar ciocolata arată cam așa:

 

 

 

GreekMarket / Agora Greek Delicacies


Dă un like și-un share, mon cher!

27 Responses to “Ciocolata Kiss – gustul copilăriei”

 1. iti las adresa sa-mi trimiti o cutie

  0

  0
 2. Daaa, Kiss!!!!11111(one-one-one)!

  Nu era şi cu banane?! Cea mai bună ciocolată!

  1

  0
 3. Hehe, la MegaImage-ul de lângă mine au în permanență KISS. Îmi iau aproape zilnic, când plec dimineața spre muncă. :D

  Omnomnom!

  0

  0
 4. Nuuu, erau si in Arges cu banane! Erau preferatele surorii mele, asa ca bunica ne lua dupa cerere: mie cu capsune, ei cu banane. Woaaa, ce pofta mi-ai facut!

  0

  0
 5. Wow…mâine sunt la mega Image, sper sa se găsească si in Pitești.
  Ce emoții am :D Mersi de pont.

  Erau in doua variante, capsune si banana.

  0

  0
 6. Sunt doua :)))

  0

  0
 7. Bun. Imi ploua in gura de juma’ de ora. :)) Mega-Image, toate din zona mea, vor fi in mare pericol maine.

  0

  0
 8. Cred ca am vazut si la Mega Image-ul meu. Need a refill? Daca e, facem provizii.

  0

  0
 9. Si eu am descoperit ciocolata KISS acum cateva saptamani.
  Ieri, am gasit CIP si mentosane care au avut fix acelasi efect :)

  0

  0
 10. Sa moara aia mici….acum cateva zile rememoram.. fenomenala cicolata! Cand ajungi in Arges sa ma suni si sa-mi cumperi si mie cateva! Ura

  0

  0
 11. Aceeaşi bucurie am trăit când am descoperit ciocolata în Mega Image pe 13 februarie :)
  Vorbeam mereu de ciocolata Kiss, aveam vreo 4-5 ani când consumam, ştiu că era cu căpşuni sau cu banane.
  Am fost foarte încântată să redescopăr exact acel gust pe care îl credeam pierdut pentru totdeauna.

  1

  0
 12. De ani de zile ma chinui sa le gasesc, am comandat online de pe ceva siteuri grecesti si degeaba, niciodata nu am primit comanda. Propune-le celor de la Mega Image sa faca niste livrari in Oradea, as comanda un bax :D

  0

  0
 13. Elisabet says:

  vreau napolitana Danut… dar nu cred ca mai gasesc pe nicaieri… si cocolatzica din aia Scufita Rosie… GOOD LORD!!!!!!!!!

  1

  0
 14. vivi says:

  exista si acum la mega image.

  0

  0
 15. Ai de capul meu de când îmi doresc și eu sa mai gust măcar odată din “banana Kiss” asa le ziceam eu când eram mică, doar din aia îmi trebuia, îmi procura tati din Ungaria pe vremea aia dar acum nu am de unde sa o procur din păcate, sunt 20 de ani de când tot caut și nu găsesc, mi-e dor de acel gust formidabil, și nici acum nu am găsit…
  ☹️☹️☹️

  0

  0
 16. Cred ca am gasit versiune cea mai apropiata de amintirile mele… https://www.youtube.com/watch?v=wsP98hhtB0Q

  0

  0
 17. Loredana says:

  Daaa! Exact asa am pățit și eu acum un an! La noi era și cu banane dar nu am mai văzut!Luam cu sora mea mereu,una cu capsune și una cu banane! Delicioase!

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *