Trăiește azi, că poate mâine…

Poate că va părea un articol plin de truisme, dar îl scriu mai mult pentru mine, să nu rămân doar cu gândul trecător, să știu că e negru pe alb. Dar simt că vei fi de acord cu mine, deja de mult timp NU MAI EXISTĂ MÂINE.

Săptămâna asta a fost fu***d up rău de tot, însă am tot amânat să scriu ceva pe tema asta. Una dintre cele mai vechi cunoștințe din copilărie, colegă de clasă la grădiniță și generală, colegă de liceu, super femeie, super mamă, super soție, fără niciun viciu, la numai 32 de ani a plecat într-o lume, poate, mai bună. Drum lin, M, o să-mi lipsești, chiar dacă ne vedeam rar…

Fix aici voiam să ajung, că prea uităm de nesiguranța viitorului și nici nu ne bucurăm de prezent. Băi, omule (me included):

  • spune mai des TE IUBESC, că poate mâine nu ai cum să o mai faci
  • sună-i pe cei dragi mai des, că poate mâine…
  • ieși azi la un pahar cu prietenii, că poate mâine…
  • fă-ți curaj și spune-i ce simți acum, că poate mâine..
  • lasă comoditatea și fă lucrul ăla de care ți-e teamă, acum, nu mai amâna, că poate mâine…
  • orice ar însemna asta pentru tine, TRĂIEȘTE AZI, că poate mâine…

 

Azi, la numai 28 de ani, și AVICII (Tim Bergling) s-a dus să fie DJ în ceruri. Așa că acum completez un bullet pe care nu l-am pus mai sus:

  • du-te la doctor azi, ai grijă de a ta sănătate acum, că poate mâine…

 

Avicii’s health issues were known to the public for several years prior to his death. He suffered from acute pancreatitis, in part due to excessive drinking. In 2014, he canceled numerous shows in order to recover after having his gallbladder and appendix removed. (billboard.com)

Acest articol are 2 comentarii

  1. bing

    Mai lasa berea si paharelul de bauturica, ca poate maine nu te mai trezesti…

Lasă un răspuns