0 Flares 0 Flares ×

Alt Fest Romania este primul festival alternativ din țara noastră care pune în scenă stiluri alternative, alegeri provocatoare, ce pot părea uneori extreme pentru cotidianul obișnuit, privind stilul de viață. Alt Fest se adresează oamenilor creativi, pasionați de tatuaje, body piercing, iubitori de muzică și de spoturi extreme. Festivalul se va desfasura pe 29 si pe 30 martie, in club Fabrica. Mai multe info aici.

Un altfel de festival – Alt Fest România

Pierce Yourself împreună cu BlogINK.ro, singurul blog complet despre tatuaje din România și-au unit forțele pentru a pune în scenă Alt Fest România.

Alt Fest este primul festival alternativ din țara noastră care pune în scenă stiluri alternative, alegeri provocatoare, ce pot părea uneori extreme pentru cotidianul obișnuit, privind stilul de viață. Alt Fest se adresează oamenilor creativi, pasionați de tatuaje, body piercing, iubitori de muzică și de spoturi extreme.

La Alt Fest vă așteaptă reprezentanții saloanelor de tatuaje Next Level Tatoo, Old Bastards Tattoo București, Dark Side Ink Division, Pisica Grasă Tattoo și Famous Tattoo Studio. De asemenea, puteți descoperi magazine online din aceste domenii – Casa Tatuajelor, noul brand Brici, Pierce Yourself, dar și informații despre longboards de la AX Extreme. Revista de cultură Urbană Mielu va fi prezentă la festival cu un număr pilot. Printre invitații speciali ai evenimentului, vor fi prezenți și cei din Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România, care își vor dezvălui bărbile și portul tradițional sub sloganul "Barba Cum Laude".

La capitolul muzică, în cele două zile ale festivalului, pe scenă vor urca : Pinholes, Pistol cu Capse, The Amsterdams, Cap de Craniu, H8 și Coma. DJ Bufnitz și DJ Hefe vor intra și ei în aceasta lume alternativă.

Foarte important, în cadrul primei ediții a Alt Fest România, organizatorii au pregătit un concurs de băut bere și o tombolă cu premii din partea sponsorilor evenimentului : Canyon, Monster, AventuriaCard, Casa Tatuajelor.

Porțile sunt deshise pentru a intra în lumea alternativă, începând cu orele 17 ale fiecărei zi de festival, Biletul de intrare costă 15 lei, iar primii 100 ajunși la festival (atât în ziua de sâmbătă cât și în cea de duminică) vor fi înscriși automat la tombola cu premii. Premiile sunt evident mai mult decât provocatoare : un zbor cu avionul, tatuaje, piercing-uri și multe alte surprize.

Detalii și alte informații despre eveniment, puteți găsi pe facebook la www.facebook.com/AltFestRomania


Dă un like și-un share, mon cher!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *