Deschiderea Turbohalle-review video

     Când, vreodată, vor înțelege organizatorii de evenimente că n-o să iasă bine deloc dacă vor da mai multe bilete/invitații decât locuri? Se vor întâmpla multe lucruri nedorite nici de unii, nici de alții. Din cauza aglomerației de la bar o puștoaică ce era în fața mea la bar a furat o sticlă de Jagermeister dintr-o cutie care se afla sub ochii ei, pe bar. A urlat de parcă ar fi câștigat la Loto și a fugit imediat. Despre ce și cum a fost aseară la marea inaugurare Turbohalle vedeți în filmarea de mai jos.

 

PS: Știu, vorbesc foarte repede și mănânc din sfârșitul unor cuvinte, promit că mă perfecționez 🙂

 

Echipa Turbohalle aici, print screen (pagină dispărută azi de pe site, poza e via Vali Petcu-Zoso)

Lumea la metrou la Lujerului și Păcii la ora 22.50.

Mai jos e prima melodie din setul celor de la Modeselektor, foarte multă lume era cu Shazam-ul pornit, dar sunetul era prea tare pentru a  se înțelege ceva. Da, un mare plus pentru Turbohalle, la Scena 1 au sonorizare super tare, felicitări pentru asta, mulți fac rabat la calitate când e vorba de sistemul audio pentru o astfel de locație.

 

Acest articol are 12 comentarii

  1. Șerban

    Vezi că prețurile alea au fost valabile doar în ziua evenimentului. Sunt curios cât vor exploda data viitoare…

    1. Ionut Bunescu

      Tu esti o draguta, ca de obicei. Se aude incet, asa-i? Ca toata lumea mi-a zis. Dar daca filmez cu Nokia se aude bine, insa nu se vede. Webcam-ul iese din discutie, ca e praf, asa ca sa vad cum filmez de acum incolo cu aifonul.

        1. Ionut Bunescu

          Daca maestrul videoblogging-ului spune asta, clar e de bine, multumesc frumos 🙂

          PS Daca ma pricepeam la editare video, poate nu mai eram nevoit sa-l fac dintr-o bucata 😀

  2. Alina

    La 23:10, la Pacii, nu mai existau spatiile alea libere intre oameni. Fiind in fata am avut o minunata panorama… ziceai ca au impodobit bradul la Unirii. M-am oprit din ras doar cand am vazut coada si dragii nostri concitadini care taiau coada cu cea mai mare gratie si respect, bineinteles :).

  3. AndreiArde

    cred ca ar trebui sa te consideri norocos ca-i intrat. am prieteni care au ajuns la 12 si au vazut clubul doar pe dinafara.

  4. Mirela

    Ce „tricou” e ala din video?!

  5. HypocriteInDenial

    Măcar ai avut noroc să intri, unii au stat vreo 3 ore la coadă de pe la 12 încolo (N-a fost şi cazul meu, am intrat primul că prietenii mei sunt nişte bulangii care au dat de nişte ‘tovarăşe’ şi s-au băgat în faţă :D). Ai pierdut cu vederea însă căcănarii cu maşinile lor (din care probabil că 50% au fost zgâriate) de vroiau să intre pe poteca aia lată de 2m, piscina improvizată de la intrare, întâmplarea cu pepperspray-ul de pe la 4 şi 10, din faţă de la Modeselektor, de rămăsese un gol de 5m în faţa scenei, sângele din baie de pe la 4 juma’ şi probabil coada de 50min de la garderobă, în momentul plecării (în jur de ora 5). Ce nu înţeleg eu e cum dracu’ de erau aproape toţi morţi de beţi din moment ce stăteai 40min la coadă la bar… Presimt că istoria o să se repete şi la Apparat, eu oricum nu mai trec prin Horrorhalle ever. La fel ca restul de 95% din nefericiţii de-au călcat (sau nu) pe-acolo sâmbătă şi le ţin pumnii să dea faliment.

Lasă un răspuns