Concurs: Două invitații duble – CARGO @ Club LIVE

Sigur nu-ți mai e frică de vrăjitoare, așa că ce-ar fi să le asculți LIVE, în interpretarea celor de la Cargo? Vineri, 21 martie, Club Live îi găzduiește pe veteranii rock-ului românesc, iar în deschidere vor cânta băieții de la The dAdA. Tot ce trebuie să faci e să-mi spui pe ce melodie de la Cargo dai cel mai bine din cap, iar joi seara (20 martie) random.org stabilește cei doi câștigători ai invitațiilor duble. Haidi baftă!

Sprint Media te invita vineri 21 martie in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club Live din Bucuresti, la un concert cu una dintre cele mai puternice nume ale rockului romanesc, CARGO! In deschidere vor canta baietii de la The Dada.
Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”.  Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei  “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.
Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei:
http://www.facebook.com/cargorock
Vino pe 21 martie la Club Live sa asculti piese precum: “Ziua vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi” si multe alte surprize.
Biletele pentru concertul Cargo din Club Live  costa 50 de lei pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro  si pe www.metalhead.ro dar si in ziua concertului la intrare.

Rezervarea locurilor la masa se face la unul dintre numerele de telefon 0731248468, 0741141079.
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).
Sprint Media Group a deschis  cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11 – fostul Why Not) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. Rezervari si informatii puteti gasi la numerele de telefon 0731 348 4680731 348 468 / 0741 141 0790741 141 079

 

 

*** Felicitări celor două câștigătoare, Evelina și Dana! Vă rog să vă verificați mailurile și have fun 🙂

Acest articol are 5 comentarii

  1. Cristina

    Ziua vrajitoarelor

  2. Dana

    Cargo – Calare pe motoare

  3. Evelina

    Ziua Vrajitoarelor

  4. Ina

    Ziua vrajitoarelor*

Lasă un răspuns