20 Flares 20 Flares ×

Cum aproape în fiecare weekend ajung pe la Autogara Militari, la fel de des dau și de taximetriștii speculanți (sau cerșetori cu acte, după cum își spun eilink) care de abia așteaptă să le cadă cineva în capcană.

Astăzi a fost destul de frig, astfel că Neti Sandu și Busu au prezis o coadă de cel puțin 10 taxiuri în fața autogării. Unele cu tarif de 3.5 lei/km, alte cu tarif normal, de 1.4 lei/km. Orice om normal la mansardă s-ar urca într-unul cu tarif mic, mai ales când începe să si picure, dar șupiză, taximetristul cu tarif de 1.4 a zis-o scurt: “Da, liber. / Unde mergeți… pe 13 Septembrie? / 40 de lei e bine?”

Și cam aici s-a încheiat povestea, însă eu aș vrea să se termine altcumva: Aș face chetă de la oamenii care frecventează Autogara Militari pentru a închiria un spațiu publicitar stradal chiar vis-a-vis de unde stau taximetriștii parcați, și aș scrie cu cel mai mare font: ATENȚIE, TAXIMETRIȘTII DE AICI VOR SĂ VĂ FACĂ DE BANI, MAI BINE DAȚI O COMANDĂ PRIN TELEFON SAU APLICAȚIE.


Dă un like și-un share, mon cher!

6 Responses to “Una scurtă despre taximetriștii speculanți de la Autogara Militari”

 1. Sau încă o idee. Să punem toți bani și să plătim niște oameni care să se ocupe de chestiile astea. Ar putea să aibă poarte o uniformă, ca să-i deosebim de ceilalți, și eventual să aibă și o mașină cu niște însemne speciale. Oh wait …

  0

  0
 2. Hehe, o dată la două săptămâni mergeam Ștefan cel Mare-Militari. Mai mult de 18 lei nu treceam, lăsam eu 20, că-s fată bună și că nu vreau pomelnice.
  Dar m-a vrăjit unul cu discuții, bla-bla-uri și m-a ușurat de vreo patruj ceva de lei, că n-am căscat ochii la timp

  0

  0
 3. soferul de la ONT says:

  Mai bine cumpara-ti tu, din banii tai, o carte de Limba Romana. Sau poate vrei o cheta… Asa o sa sti si tu ca la “font” se zice LITERA iar expresia “SĂ VĂ FACĂ DE BANI” este argou de hoti, derbedei, excroci, puscarie, tiganie, protv, otv etc…. si taximetristi pe care-i critici.

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *