Fabrica de Discounturi.ro este o țeapă, însă n-a prejudiciat pe nimeni

Luni, la 15:38 am fost primul care a semnalat o posibilă “țeapă” e-commerce ce se desfășura pe site-ul FabricaDeDiscounturi.ro. Electronice și electrocasnice urmau a fi vândute la prețuri reduse cu peste 50% față de prețul mediu al pieței, plata se făcea doar cu cardul, produsele urmând să ajungă, cel mai devreme, în 3-4 săptămâni.

După ce am citit Termenii și condițiile, nu mai aveam nici cea mai mică îndoială că ar fi o țeapă (promovată prin reclame video pe YouTube). Însă marți a apărut reclama și pe TV, cam peste tot, de la TVR (chiar în timpul meciului Finlanda – România) la Pro TV, Antena sau posturi muzicale.

 

 

  • Eu le-am explicat oamenilor că și FNI a avut reclamă la TV, deci difuzarea unui spot pe canalele naționale nu garantează că ar fi o firmă serioasă, neverificând nimeni nimic (așa cum i s-ar fi părut normal lui Mariciu).
  • Încă de luni am văzut că urma să fie o campanie cu tablete UTOK la 79 de lei, așa că l-am întrebat pe un prieten care lucrează la UTOK dacă știe ceva. Iar răspunsul a fost unul negativ, publicat chiar și pe blogul de companie (azi) -  link
  • Tot luni am trimis un mesaj către procesatorul de plăți cu cardul de pe FabricaDeDiscounturi.ro și anume Libra Bank, iar în urmă cu scurt timp am primit confirmarea oficială că au suspendat serviciul de plăți online până la clarificarea situației și că toate sumele aferente plăților efectuate pe site au fost reținute de către bancă în siguranță și, în cazul în care suspiciunile se vor confirma, vor fi returnate integral fiecărui plătitor în cel mult 48 de ore.

 

La ora postării acestui articol, site-ul este închis pentru mentenanță. Despre subiect, mai pe larg, găsiți informații la  Alex, Vali și Radu + ceva asemănător la Cristian.

Acest articol are 4 comentarii

  1. Danyzus

    Noroc ca s-a facut scandal pe bloguri ca altfel ramaneau oamenii cu buzele umflate in asteptarea produselor.

Lasă un răspuns