Concurs: O invitație dublă la teatru „E atât de rău, că-i bine!”

"E atat de rau, ca-i bine!" este un spectacol scris si regizat de Octavian Strunila si vine in intampinarea unui nou concept: Sad Comedy
Cum se spune in popor: O comedie de-a rasu’-plansu’!

Inspirat din viata reala, spectacolul "E atat de rau, ca-i bine" are in distributie nume mari ale teatrului si televiziunii romanesti precum Anca Sigartau, Octavian Strunila, Sorana ExAsia, Alin Panc si Alexandru Conovaru. 85 de minute de satira despre oameni din toate categoriile sociale si problemele de care se lovesc zi de zi.

"E atat de rau, ca-i bine!" – o comedie buna!

Pretul biletului este de 45 RON, categoria I si 35 RON, categoria II.
Biletele pentru spectacol sunt disponibile la Cinema Patria, pe

www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, www.biletefan.ro și pe http://www.vreaubilet.ro/.

Vino sa radem impreuna!

Lasă-mi un comentariu în care-mi spui ce poate fi atât de rău încât să fie bine, și joi seara, pe 20 noiembrie, random.org alege câștigătorul invitației duble.

 

 

 

 

LATER EDIT: Câștigătorul este Adi. Felicitări, verifică-ți mail-ul, te rog.

Acest articol are 4 comentarii

  1. Andrei

    Ca tot suntem in ton cu politica, sa iasa Iohannis este atat de rau incat este mai bine decat Ponta! 🙂

  2. Mihaela Marin

    Sa te inbolnavesti si sa ajungi la spital in stare grava iar medicul care te ingrijeste sa faca o pasiune ptr tine si sa incepeti o frumoasa relatie de dragoste.

  3. Mihaela Anghel

    Intamplare reala: ies la o gura de aer cu prietenele, intr-un parculet de langa bloc si vad o copila, pana in 8 ani, cum se apropie si ma roaga sa ii imprumut smartphone-ul sa se joace. O intreb socata de ce nu ii strange pe ceilalti copilasi sa se joace impreuna Castelul/Leapsa sau Frunza si-mi raspunde usor neinteresata „nu stiu ce sunt astea”…
    Asa ca, e atat de rau ca cei mici, nascuti dupa 2005 (sau poate chiar mai devreme), nu stiu sau nu au auzit de jocurile copilariei noastre, ca-i bine „rau” ca m-am nascut in ’90!

  4. Adi

    Tot pe subiect politic. E atat de rau ca Ponta candideaza incat daca iese el de luni nu va fi bine 🙂

Lasă un răspuns