Pub 18 (Big Brother) sau unde mănânci cea mai bună pizza din Regie

Sunt mare fan pizza, dar mă plictisesc repede de același restaurant pentru că dacă mănânc prea des de la aceeași pizzerie, după un timp ori nu-mi mai place ori simt nevoia de o schimbare. Student am fost în Pitești, deci n-am umblat mai deloc prin Regie, motiv pentru care am aflat cam târziu de lăudata pizza Big Brother de la Pub 18. Așa că pe 16 noiembrie, fix după ce am votat, am fost să ștampilez și o bere + două pizza.

Pub 18 e situat lângă fostul Dumars și are o poveste interesantă, are ceva vechime (fondat în 1991, din ce văd pe site) și a apărut datorită unui student de la Poli care a închiriat spațiul din holul căminului P18 (de unde și denumirea), punând bazele unui spațiu prietenesc unde au pășit peste 2.1 milioane de clienți – sigur nu unici :)) – și unde au fost servite peste 2.5 milioane de halbe bine răcite.

Nu găzduiesc evenimente “nu organizăm nunți, botezuri, tăieri de moț alte reuniuni în care participanții se adresează cu numele de familie”, dar între timp se ocupă și de semenii mai puțini norocoși ajutându-i pe acei “oameni fără prieteni” – link.

Atmosera e super faină, studențească, prietenească, se ascultă muzică bună, pereții și meniurile sunt pline de glume, iar ziduri lenevesc și multe tablouri cu formații care le-au călcat pragul. Pizza Big Brother Clasic (pe care am încercat-o și eu) se definește cam așa “acest sortiment conține scene de luptă pentru supremație între ciupercile cu șunci și brânza cu mușchi”. Recunosc cu mâna pe portofel că e mai bine să ajungi până în ora 18:00, pentru că au două grile de prețuri, cea redusă și cea normală de după ora 18. Big Brother Clasic este o pizza bună, nu cea mai bună mâncată de mine, asta pentru că am fost curios și am comandat și două porții de TRIK – triunghiuri din focaccia, mozzarella, salată, roșii, cremă Big Brother Clasic, salam crud-uscat și sos Big Brother Pizza. Deci aș mânca TRIK de trei ori pe zi, e super bun, poate că îmi place mai mult decât pizza clasică datorită salatei și roșiilor care fac din TRIK o pizza mai lejeră.

 

Pizza Big Brother Clasic

TRIK

 

Mi-a plăcut, mai vin.

Lasă un răspuns