Care-i treaba cu job-ul de Brand Ambassador

Am mai spus-o și o repet, NU e o rușine să muncești, indiferent ce vor spune unii pe la colțuri de blocuri sau bloguri. Am mai scris despre asta în trecut și nu mi-e rușine că am muncit de la 16 ani, nici că am pierdut nopțile prin cluburi, distrându-i pe alții, ori că am îmbuteliat sucuri sau că am dat cu pensula. Dar românul este cel care “nu se înjosește” pe un salariu de 1000 de lei, ci preferă să trăiască din ajutoare sociale. Cu astfel de mentalități nu ne vom schimba vreodată, ca nație, chiar dacă acum avem un președinte neamț.

Tocmai de aceea, cei de la City Promotions derulează proiectul BA ca mine, dorind să schimbe percepția publicului în ceea ce privește job-ul de Brand Ambassador. Astfel că, timp de o lună de zile, trei domnițe, din domenii diferite, experimentează munca de Brand Ambassador, acceptând provocarea de a trece prin toate etapele pe care le parcurge oricine are acest job: de la training, la testare și până la ieșit în teren.

Un Brand Ambassador este o persoană care știe să vândă, să improvizeze, să se adapteze în funcție de nevoile publicului căruia i se adresează, să comunice asertiv și să empatizeze. Iar acestea sunt aptitudini care merită descoperite și dezvoltate de către oricine, indiferent de meseria aleasă și de statusul personal.

Scopul campaniei este de a recruta un nou val de Brand Ambassadors, care să nu se gândească doar la partea fun a job-ului (ieșitul în cluburi, participarea la evenimente etc), ci să se dezvolte profesional și personal, promovând brand-uri prin tehnicile de vânzare, verbalizare și NLP pe care ar urma să le învețe. Brand Ambassador-ul nu înseamnă hostess, nici piți care dau țigări moca, ci un job stabil, cu salariu atractiv care te poate dezvolta frumos în carieră. Recunosc faptul că mereu m-am gândit cât de mult mi-ar plăcea să fiu brand ambassador pentru un brand de băuturi (nu neapărat alcoolice) sau pentru un producător de telefoane, de exemplu.

Dacă vrei să afli mai multe despre urmatorul nivel în meseria de Brand Ambassador, te aruncă o privire pe www.citypromotions.ro/bacamine și https://www.facebook.com/BrandAmbassadorkmine.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns