Totul se poate schimba într-o secundă

O secundă și mi-a fost de-ajuns… nu, nu, dacă mai fredonez muzică de pe Atomic TV, voi părea mai bătrân decât sunt. Glumesc, nu sunt prea bătrân, deși am destul de multe fire de păr alb. Eh, stresul bucureștean, dar nu-i bai, bărbații grizonați sunt sepsi, doar îl avem brand ambassador pe nimeni altul decât George Clooney.

 

Și cum eu nu sunt Clooney, doar Buni (cu accent pe i, prescurtare de la al meu nume de familie), am nevoie de încredere în mine și de un păr care să stea la locul lui (cam greu când e mare, dar tocmai i-am făcut o reducere de 50%).

 

Nu mă prea încântă zăpada, nici cea naturală, nici cea artificială care se poate vedea pe umeri (da, de mătreață vorbesc), plus că ador să-mi flutur pletele în vând, ca în reclame, și nu mi-ar plăcea să pară că am cernut făină prin jur, că nu-s Escobar.

 

Treaba e simplă pentru mine, moștenesc un păr subțire și pisicos, care se îngrașă ușor, așa că trebuie să mă spăl zilnic pe cap (mai rar la două zile) și jur pe roșu că, de mai bine de 15 ani mă spăl pe cap numai cu Head & Shoulders (cu mici scăpări). Am încercat și altele, forțat de împrejurări, dar n-am avut experiențe lăudabile. Cel mai bine mă înțeleg cu varianta Menthol, așa că nu puteam să nu mă bucur când am aflat că ieri a fost lansat noul Head & Shoulders Instant Relief, care are o formulă specială, inspirată de medicina sportivă, ce oferă atât beneficii imediate cât şi de lungă durată împotriva problemelor scalpului şi părului. Păstrează senzația de răcorire pe care o are varianta Menthol, complexul Thermo-Cooling Activator se declanșează la contactul cu apa și oferă scalpului o senzaţie de răcorire – calmând și reducând iritația instantaneu datorită celor două ingrediente active: mentol şi mosa (mentă). În plus, mai e și formula MicroZinc care acționează asupra părului îngrășat excesiv, deci ole! Ah, cică H&S au optimizat timp de 50 de ani ingredientul anti-mătreață numit ZPT (habar n-aveam că așa se numește și bag mâna-n păr foc că mai nimeni nu cunoaște astfel de detalii, important e rezultatul după spălare).

 

Pentru a accentua faptul ca noul Head&Shoulders Instant Relief te ajută să îți recâștigi rapid încredere de sine, evenimentul de lansare i-a avut ca invitați pe cei care au înființat prima școală de parkour și freerunning din România, pentru o demonstrație de încredere, de trăire a momentului și de luare a deciziilor într-o secundă, pe scurt: Instant Relief!

 

 

 

 

Gama Head & Shoulders Instant Relief este disponibilă în magazine începând cu luna februarie și va putea fi achiziţionată din toate magazinele și hipermarketurile din întreaga țară. Colecţia Scalp Care include şi gamele Instant Moisture, Deep Freshness şi Deep Clean.

 

 

Lasă un răspuns