Ultrascurte 01.09.2015

  • Cardul de sănătate este obligatoriu de astăzi, 1 septembrie 2015, pentru orice serviciu medical, mai puțin urgențele, unde se face excepție. Păcat că sistemul n-a funcționat, normal, e prima zi, iar în România nimic nu merge în prima zi (am fost eu să obțin o trimitere și sitemul era picat). În plus, mai sunt vreo 300.000 de oameni care încă nu au intrat în posesia cardurilor – detalii.

  • Seria articolelor din Adevărul, 25 de ani de capitalism, continuă cu povestea deschiderii McDonald’s în România, de unde aflăm că în vara lui 1995 se inaugura restaurantul de la Unirii, primul din țară. Peste 16.000 de români au stat la cozi ca să guste produsele americane, încasările din prima zi fiind de vreo 43.000 de dolari. S-a lăsat cu geamuri sparte și cu supraveghere din partea poliției – detalii. Plus, pentru cine n-a citit – Povestea celor 10.000 de dozatoare TEC.
  • Pe TPU e loc de caterincă de colțul blocului.
  • Google are un nou logo

Acest articol are un comentariu

  1. Diana

    La treaba cu recordul pisicilor, ma asteptam la ceva mai hardcore; ma intrebam apoi: acum o sa le si manance sau that’s it? bietele pisici :))

Lasă un răspuns