De unde mai cumpărăm haine online (zoot.ro)

Ai zice că e deja monopol pe piața de site-uri care vând haine online, dar istoria ne-a demonstrat că niciun monopol nu stă în picioare prea mult timp ori la infinit. De exemplu, eu tocmai trebuie să returnez (pe banii mei) niște pantofi la unul dintre marile site-uri deja existente care a avut o campanie de Black Friday. E a doua oară anul acesta, deja cred că am făcut destule experimente cu încălțămintea CK și adidas (cumpărate online), ba sunt prea mici, ba prea mari.

Eh, asta mi s-a părut tare fain la nou lansatul ZOOT.ro, poți returna gratuit, în 90 de zile, orice produs nu-ți place sau nu ți se potrivește. Ba chiar poți și proba, dacă ești din București, la una dintre cele două cabine de probă ale lor. Adică selectezi ca punct de livrare al comenzii, una dintre cabine, ajung hainele, te duci, probezi, păstrezi și plătești doar ce-ți place. Poți comanda mai multe mărimi și o oprești doar pe cea potrivită.

Acum, nu poate fi totul lapte și miere la ZOOT, de exemplu mi-ar plăcea să aibă mai multe branduri și prețuri mai bune, reduceri mai multe și mai mari, mai ales la brandurile mai puțin cunoscute în RO. Și sper ca timpul să-mi rezolve și aceste doleanțe. Ah, am zis că au livrare gratuită în toată țara?

Lasă un răspuns