Oro Toro și reclamele misogine

Ați văzut reclamele de la Oro Toro? Nici eu, până acum cinci minute. Observasem și chiar am share-uit un vizual cu “Vegetarienilor, mâncarea mea mănâncă mai bine decât voi!”. Mi s-a părut îndrăzneață ideea, dar nu atât de îndrăzneață precum aprobarea celor de la Oro Toro pentru reclamele de mai jos. Ok, poate că în SUA ar fi prins astfel de reclame, dar și acolo s-ar fi activat organizații/grupuri care ar fi blamat sexismul și misoginismul. Însă, pentru România, tre să ai cojones de taur și ceva mai mult decât curaj să te expui valului de hate cu astfel de reclame. Cât despre actor, nu m-ar mira să-l apostrofeze puțin lumea pe stradă. N-am mâncat niciodată la Oro Toro, poate că o voi face (sunt curios să testez burgeri noi), dar sunt tare curios care este părerea ta, sinceră și obiectivă, despre reclamele lor:

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 11 comentarii

  1. Ema

    Sunt atât de proaste, dar atât de proaste că între Oro Toro și Burger King aș alege Burger King. Iar eu urăsc Burger King. În primul rând, numele te face să te gândești la o mâncare puțin comestibilă. In al doilea rând, campania asta e pentru oameni tâmpiți. Astea nu sunt glume misogine pentru simplul motiv că nu sunt glume.

  2. Prunescu

    Bun! O sa merg la ei sa incerc burgerii…
    Si da, au coaie!

  3. raluca

    Glume de Autobaza… Si nu cred ca suntem noi, femeile, prea sensibile si din cauza asta ne dezgustam cand le vedem. Sa faci o campanie publica promovand mizeria asta e josnic. Mai nasol daca ajung si la indemana copiilor.

  4. cip

    evident misogina e una singura. si aia inspirata de Mihaela Radulescu si a ei masa. deci o poti considera spoof. restul doar tangential. iar reclamele nu sunt misogine sunt doar proaste. poate burgerii sunt mai buni.

  5. Ana

    Mi se par right on the money. Majoritatea barbatilor din Romania sunt misogini si din pacate sunt destui si ghiolbani deci there you go. Prefer oricand o reclama out there decat cele facute la KG pe care le vad zilnic.

  6. Dan

    Reclamele sunt banale, doar prima din lista un pic amuzanta si asta pentru ca nu m-am asteptat la acel final. Dar nu mi se pare ca e nevoie de coaie mari ca sa faci asa ceva si nici ca s-au suspus vrunor riscuri. Apoi… nu cred ca fetele/femeile se simt jignite de aceste reclame, iar cele care o fac, o fac din cauza unor frustrari personale (probabil).

  7. pawn

    nu sunt cine stie ce…reclamele, vreau sa zic. si nici foarte ofensive/misogine etc. vor sa atraga atentia, asta e clar. burgerii insa sunt destul de buni spre foarte buni (mananc de acolo mai tot timpul), iar cartofii sunt excelenti.

  8. Anca

    Cred ca cineva trebuie sa citeasca definitia cuvantului „misogin”.
    Reclamele sunt ok. Cui nu-i convin, sa mearga in instanta sa arate unde anume e misoginismul. S-a umplut lumea de democratie si de drepturi, mor copiii prin spitale ca lumea e ocupata cu salvarea pisicilor si discutii pe teme d’astea gen drepturile gay-lor la mariaj in 3 (e pe bune, cautati), ori „Misoginul, a zis de fata aia ca are parul lung!”.
    Pentru fatuca de mai sus, cu Burger King-ul: confunzi puternic felurile de mancare, e ca si cum ai spune ca decat cartofi la Mc, mai bine mananci ciorba la „La mama”, ca ciorba lor e mai buna decat cartofii primilor. Daca tu ai impresia ca Burger King, Mc si mai stiu eu ce shaormerii cu deschidere la bulevard fac burgeri, nu ai voie sa dai comment la articole cu profil gastronomic…

    1. Ionci

      Esti cam pasta fainoasa mai Anca. Burgerul de la BK este de 1000 de ori mai adevarat decat chifteaua de la beraria H sau alte rahaturi de burgeri, mai nou numiti gourmet.

Lasă un răspuns