All you need is love. And Snapchat.

Acum câteva săptămâni scriam de ce Snapchat nu va prinde în România. M-au contrazis mulți, alții m-au susținut, în comentariile de la share-ul de pe Facebook. Însă acum apare povestea asta din State, care vine să-mi întârescă opinia, dar, în același timp, să-mi și dea cu ea peste ceafă, aratându-mi că se pot întâmpla chestii super mișto pe Snapchat. Iar eu zic, da, dar nu la noi. Mă rog, uitați de Tinder, chiar și de româneasca aplicație Intersect și priviți ce poveste de dragoste a ieșit, pe Snapchat:

O tipă postează pe story-ul universității că a văzut un tip care purta un hanorac cu Vikings și mamă, mamă, ce i-ar face, că-l iubește până-l slăbește. Glumesc, a fost mai academică în exprimare, cică l-ar iubi tare, tare.

 

Bărbățelul cu hanoracul cu Vikings a răspuns pe story și a stabilit o întâlnire cu donșoara din campusul universitar, cum unde, la un “local bar”.

 

Între timp, pe parcursul zilei, alți studenți din campus au tot postat mesaje pe Story-ul universității, sperând ca cei doi să se întâlnească. Ai, caramba, que telenovela! (scuzați-mi italiana murdară)

 

Treaba a continuat cu location-based stories (Sunt valabile și în România? Eu nu am găsit opțiunea asta.) Și pentru că Snapchat are niște oameni care se ocupă de verificarea conținutului share-uit, au observat pattern-ul postărilor despre cei doi și au creat un filtru HELP VIKINGS FAN FIND MYSTERY GIRL, astfel devenind mai ușor vizibil feed-ul pentru curioși, dar și pentru cei care voiau să posteze conținut.

You can’t get that on any other social network. No wonder why so many people are obsessed with Snapchat.

Și toată treaba a decurs cam așa. PS Promit că voi crea mai des conținut pentru Snapchat, promit. Măcar să mă contrazic singur, și să prindă Snapchat-ul în RO. Add: bunescu.

 

via TechInsider

Acest articol are un comentariu

  1. Gabriela

    Cât de cool sunt ăștia de la Snapchat! Am văzut geofilters cu Iași, Cluj-Napoca, Simleu Silvaniei (!!), dar nu cu București. This is sad.

Lasă un răspuns