Poșta Română are aplicație pentru iOS și Android

Mileniul 3, anul 2016, 3 Sud Est a revenit deja, acum este despre ditamai aplicația. Poșta Română a lansat propria aplicație pentru mobil. Nu mai verifica în calendar, nu suntem în data de 1 aprilie, e pe bune.

Poșta Română a lansat o aplicație mobilă pentru platformele Android și iOS, care oferă acces rapid și direct la cele mai importante servicii online ale operatorului național de servicii poștale. Serviciul este gratuit și poate fi descărcat direct din magazinele virtuale ale dispozitivelor mobile, informează compania.

Au ajuns la această idee, de a lansat o aplicație, după ce au observat că 30% din trafic vine de pe mobil. Aplicația este dezvoltată pe o platformă flexibilă de tip “do your own app”, utilizează bazele de date ale site-ului, împachetate într-o interfață simplă și extrem de intuitivă și oferă acces la track&trace (unde e cazul, că prea puține colete au așa ceva la Poșta Română), căutare coduri poștale, căutare oficii poștale, calcul tarife, trimite bani, abonare presă, AWB, poștașul digital și cheamă un curier.

Dar, se pare, cei de la Poșta Română au uitat să implementeze două notificări, cele mai utile pentru românul de rând care interacționează cu serviciile sale. Nicio problemă, le-am făcut eu în Paint.

 

 

Aplicația POȘTA ROMÂNĂ MOBIL poate fi descărcată de aici:

 Download Google Play ι Download App Store

Lasă un răspuns