Scrisoare deschisă către D&D East Entertainment

Nu e nicio scrisoare, dar trebuia să-ți atrag cum atenția, pentru că peste fix două săptămâni va avea loc concertul Maroon 5 – Piața Constituției, București. Și pentru că ne dorim să nu leșinăm de cald și sete, ca la Robbie Williams, le-am scris câteva rânduri celor de la D&D East Entertainment, atât pe pagina lor de Facebook (+mesaj privat), cât și pe pagina event-ului.

Mesajul este acesta:

Bună ziua, vă rugăm să ne confirmați faptul că vom putea intra cu apă și chestii de ronțăit pentru a nu leșina ca la Robbie Williams. Nu toată lumea poate / are voie să mănânce hot dog (care se vinde la concert). De asemenea, dorim să știm dacă vor fi baruri separate pentru fiecare zonă de bilete.

D&D a afirmat următoarele:

Important! Având în vedere problema cu apa insuficientă și greu de obținut în timpul concertului Robbie Williams, organizatorul D&D East Entertainment a anunțat că a luat măsuri pentru a elimina această problemă în 2016. Promoterul va lucra cu o altă firma de catering, care va oferi o garanție în avans. Totodată vor exista voluntari care vor oferi gratis apă persoanelor care vor avea probleme, în paralel cu personalul de pe ambulanțe.

 

Ok, pe noi, cei 50-60 de mii de oameni de la concert, NU ne interesează să primim apă gratis DUPĂ ce avem probleme, ci ne dorim să nu existe astfel de situații, adică să ne putem hidrata corespunzător pe toată durata concertului. Nu ajută pe nimeni o sticlă de apă gratis după ce ai leșinat, poate doar dacă e din cauza lui Adam Levine (haz de necaz).

 

Așa că dragii mei, care veți veni la concert, vă rog și pe voi să îi contactați pe cei de la D&D East Entertainment, încă de acum, și să le solicitați un comunicat oficial în care să anunțe că este permis accesul cu apă la concert, chiar și cu ronțăieli, sticksuri, ceva dulce, că nu toată lumea poate mânca (sau are voie să mănânce) hotdogi/popcorn/înghețată (ca la Robbie Williams). De asemenea punctați faptul că logica de a primi apă în cazul în care ai deja probleme nu e chiar ceea ce ne dorim.

 

Putem înțelege că, din motive de securitate, nu ai voie cu recipiente cu capac, pentru că pot fi aruncate în public sau pe scenă, dar asta înseamnă că ori vom fi lăsați cu sticle de apă, dar fără capac, ori ne vor fi oferite pahare de hârtie, la intrare, în care să putem pune apa cu care am venit de acasă.

 

Indiferent că ai plătit 151 sau 572 de lei, este dreptul tău să poți bea/ronțăi ceva la un concert în aer liber, la o temperatură anunțată de 30 de grade Celsius. Ținând cont că cei de la D&D au dovedit, în mod repetat, că la evenimentele lor leșini de sete/foame, insist să fie permis accesul cu apă/ronțăieli.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Alex P

    Oare se poate intra cu rucsac cu sistem de hidratare?

  2. Ionel

    Ii doare-n … de parerile celor care au platit acele bilete, in genere, fata de fani, fata de oameni. Banu’ sa iasa ca la bi$nitarii & borfasii cu pretentii… Mentalitati orientale.

Lasă un răspuns