Hai și tu la BIZ Social Media Summer Camp 2016

Acum un an ajungeam, pentru prima oară, la o tabără de social media organizată de Revista BIZ. Îmi doream de mult timp să particip, dar nu se aliniaseră planetele, Mercur era în retrograd, din astea. Iar dacă pozele și postările de pe hashtag-ul taberei, pe care le vedem la fiecare ediție, nu sunt suficiente ca să te oftici că nu ești acolo, stai să vezi cum e după ce ajungi, cel puțin o dată, și de abia aștepți să vină ediția următoare.

Haterii vor vedea doar serile de socializare și ciocnitul de pahare, însă eu am plecat din tabără, de fiecare dată, cu informații noi și cu prieteni/cunoștințe noi. E al naibii de greu să interacționezi cu atâția oameni din agenții, de la clienți sau din spatele unui blog, în alte circumstanțe. Nu mai e Domn Director de la X, ci George sau Andreea, cu care bei o cafea și povestești de toate, de la copii la ROI sau de la teniși la oportunități de colaborare.

Mai sunt puține locuri, așa că, dragă bloggere, om din agenție sau de la client, vino să ne cunoaștem, să rezolvăm un brief împreună și să bem și o bere apoi, pe seară. Jur pe roșu că nu vei regreta. Ne vedem între 30 iunie și 3 iulie 2016, Pârâul Rece, Predeal.

 

Află mai multe detalii, inclusiv cum poți să te înscrii la tabără, aici.

 

Lasă un răspuns