0 Flares 0 Flares ×

Nu știu dacă are vreo legătură că tocmai mi-am “mutat salariul” la ING, nici măcar n-am apucat să iau primul salariu pe noul card, dar… azi, 10 septembrie 2016, sistemul ING a picat de tot, nu a mai mers nicio plată cu cardul, nici cash nu se putea scoate de la ATM-uri, nici online banking-ul nu a mai mers. După cum ziceam și pe Facebook: csING, NaicsING / sau, pe Twitter: iNG, niNG! Online-ul s-a activat și ofuscat, mai ales pe pagina celor de la ING, iar unii au început să facă haz de necaz.

Am adunat cele mai bune glume pe care le-am văzut prin timeline, pe Facebook, cu mențiunea că am scos numele autorilor din screenshot-uri, poate nu vor să apară la mine pe blog, deși majoritatea au postat public. Am lăsat, totuși, link către sursă, pe fiecare fotografie. Dacă ați mai văzut și alte caterinci la fel de bune, lăsați-mi un comentariu, pls, să ne hăhăim împreună.

PS: Dragă ING, sper că te faci bine curând, doar ți-am zis că urmează să primesc primul salariul pe cardul de la tine.

PS2: Aștept și o bere, poate chiar două, așa, “de bine ne-am împrietenit”.

 

 

 

 

 

 

 


Dă un like și-un share, mon cher!

One Response to “ING a picat, caterinca s-a activat”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Haț! Haț! Haț! | | printreranduri.eu - […] am șutit-o de la Bunescu, unde găsiți o seamă de miștouri legate de subiect. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *