De sărbători, pune tu masa pentru ai tăi

Nu știu cum e la voi în familie, dar la mine, din 1986, am petrecut fiecare Crăciun alături de ai mei. Iar anul acesta va fi pentru prima oară când nu mergem noi la casa părintească, ci vor veni ai noștri la casa noastră. Deci cu atât mai mult va fi un Crăciun special.

Prin urmare, acum va fi primul Crăciun în care mama nu va roboti prin bucătărie timp de o săptămână, ca să fie de toate pe masă. Iar tata va fi relaxat, bradul artificial nu trebuie să fie perfect și plin de bomboane (din care să rămână doar ambalajul), în așteptarea Buneștilor mici, care vin de la București. Mă bucur tare mult pentru că, în sfârșit, ai mei vor fi invitați, nu gazde, ca în fiecare an.

 

 

Și pentru că alături de Diana formez o familie modernă, nu vom face nici sarmale sau piftii, nu vom coace cozonaci, ci îi vom cumpăra, nu vom face fum cu grătare, ci vom testa noul cuptor, iar printre alte mese bunesciene, ca să fim cu toții relaxați, vom împărți și un Christmas Bucket de la KFC, îmbrăcat în haine de sărbătoare. Ăsta da Crăciun atipic și chilleanu’!

 

zxirw93

Anul ăsta, salvează Crăciunul și pune tu masa pentru ai tăi, cu Christmas Bucket de la KFC – Conține 6 Hot Wings, 4 Crispy Strips, 2 bucăți pui Kentucky, 2 porții dipping fries, 2 răcoritoare 0.4l – și e disponibil până pe 5 ianuarie 2017.

 

Iar în caz că nu ai văzut simpaticele reclame de la TV, dă un play mai jos, mie mi-au plăcut maxim!

Lasă un răspuns