Cea mai simpatică reclamă cu mafioți

UPDATE: Și avem un #sivieromafiot  câștigător, de fapt o mafiotă – Maria Ianasi, felicitări!

Chiar mă gândeam că a venit perioada din an, când mă uit la filme cu mafioți, trebuie să revăd Scarface, seria The Godfather și poate termin și de văzut cele două sezoane de Narcos. Zic de mafie pentru că am văzut recent o reclamă care mi-a atras atenția, fiind una atipică, mai ales că se și vede că nu e făcută în București. Play și continuăm după.

Il nostro gelato italiano. Per la tua famiglia.

Este că e a naibii de simpatică? E făcută de niște băieți de treabă, de la Arad, nu de alta, dar de acolo provine și importatorul/distribuitorul Siviero Maria. Eu m-am declarat fan al gelato-ului lor, de când l-am găsit în Mega Image, varianta cu vanilie și cireșe amare fiind dragoste la prima vedere, implicit și la prima degustare.

Am avut ocazia să schimb câteva cuvinte, atât cu importatorul, cât și cu cei din agenția care a produs reclama și, din vorbă în vorbă, am scos de un concurs pentru voi.

Nu există om normal căruia să nu îi fi fost “umplut frigiderul”, măcar odată, nu? Așa că mi-a venit o idee #SuperTareFrate: un concurs initulat sugestiv: Îți umplu congelatorul! –- cu gelato, desigur :))

Așa că am pregătite 10 cutii mari de gelato pentru cea mai reușită fotografie cu o cutie de Siviero Maria, în stil mafiot, desigur.

Dacă ai nevoie de inspirație, până cumperi o cutie de Siviero Maria, te ajut eu cu teasing-ul făcut prin noua mea fotografie de profil, de pe Facebook:

Concursul se încheie marți, 20 decembrie, ora 23:59.

Fotografia pentru concurs trebuie să fie:

  • tip selfie
  • să conțină neapărat o lingură și o cutie de gelato Siviero Maria
  • postată pe profilul tău de Facebook (public)
  • să aibă hashtag-ul #SivieroMafiot (ca să le găsim mai ușor)

Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente. Gelato Siviero Maria livrează atât în retail, cât și în horeca sunt numele de G7. Povestea Siviero Maria a început in 1958, iar astăzi continuă în peste 40 de țări.


În primul rând, un gelato este un desert care conține un procent de grăsimi de aproximativ 7%, în timp ce o înghețată are un procentaj de până la 20% grăsimi. Pentru gelato, asta înseamnă și mai puține calorii, iar prin textura sa cremoasă și aerată, îți dă mai puțin senzația de „rece”. Tocmai de aceea merge și iarna, fără probleme și fără să vorbești ca Nașul.


Și, ceea ce este cel mai important, Siviero Maria este produsă în continuare, în mare măsură, artizanal: fiecare caserolă de Siviero Maria este umplută manual (pentru a-i păstra textura cremoasă) și decorată manual (de aceea fiecare caserola este unică).

Lasă un răspuns