Gluma zilei: Remus Cernea și iubita lui au încercat să salveze de la moarte niște crabi din supermarket

Nu, nu este un titlu de la Times New Roman, este realitatea zilei de 18 decembrie 2016. După ce acum 4 zile, Ioana Stăniloiu, iubita lui Remus Cernea, s-a pozat decoltată, în semn de solidaritate cu PSD-ista sexy (ajunsă în Camera Deputaților, deși are doar studii medii, sâni uriași și este nepoata lui Florentin Pandele – link la final), acum, Ioana continuă cu o altă stupizenie: a cumpărat niște crabi vii, dintr-un magazin, și caută pe cineva care să-i adopte în propriul acvariu. Stop, trageți aer în piept (fără decolteu), recitiți, analizați, și apoi vedeți screenshot-ul de mai jos. 

Mă aștept acum ca Ioana, ajutată de Remus, să cumpere tot laptele din magazine și îl bage înapoi în decolteul văcuțelor maltratate din întreaga lume sau cine mai știe ce le mai trece prin cap. Am eu o vorbă, mai veche: e raw să fii vegan.

 

 

 

Link-uri: postare crabi Remus / Ioana / postare decolteu / știre Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași

Acest articol are 3 comentarii

  1. Gabi Miron

    De ar fi mai mulți din ăștia în România, mi-aș deschide petshop.

  2. mono

    n ai facut decat sa arati cat de limitat si lipsit de empatie esti. Sa razi de actiunile unor oameni, doar pentru ca tu esti diferit si nu intelegi ceea ce fac eiface acolo demonstreaza un caracter primitiv si antisocial. gandeste inainte sa scrii.

Lasă un răspuns