M-am uitat la Eurovision ca să nu fiți voi nevoiți să o faceți

Dumincă seara, 5 martie 2017, pe TVR e live finala națională Eurovision, în timp ce pe ProTV e difuzată a doua ediție a emisunii Vocea României Junior. Prin urmare, când era pauză la Pro, schimbam și eu pe TVR (clasic, știu). A prezentat Dan Helciug cu încă o tipă și încă o altă tipă, nu cunosc, nu întrebați, nu am aflat.

Printre cadre tăiate, imagini cu cele 30 de scaune pentru public (jumătate goale) și zeci de secunde de filmare LIVE a prompter-ului din spatele uneia dintre prezentatoare, am aflat și cine ne va reprezenta la Kiev, după un an de pauză competițională la Eurovision.

S-a stabilit că datoriile istorice să se plătească în maximum trei ani (cca. 10 milioane de Euro), iar plăţile la zi s-au stabilit pentru competiţiile deja contractate până în anul 2022 – Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns la un acord prin care să facă posibilă difuzarea de către postul public de televiziune a Concursului Internaţional Eurovision, dar şi a următoarelor două Campionate Mondiale de Fotbal: ediţiile 2018 şi 2022.

 

Primele trei melodii clasate (în urma votului public) au fost:

 

3. Instinct – Petale * (bună, păcat că în română)

 

2. M I H A I (Trăistariu) – I won’t surrender * (Oh, no, tu din nou)

 

1. Ilinca feat. Alex Florea – Yodel it! * (preferata mea, sper la un loc bun la Kiev)

 

PS: Dragă Adrian Sînă, te rog eu frumos, nu mai lua bucăți din melodii de succes pentru a le face piese puștanilor de la MAXIM. I-ai lansat cu Sărutări criminale, piesă unu la unu cu Price Tag a lui Jessie J. Acum te-ai inspirat de la alți grei, twenty one pilots – Stressed out, o piesă cu aproape UN MILIARD de vizualizări!!!111 În plus, dragă Adrian, i-ai mai și trimis la Eurovision cu piesa “inspirată”. #SăVăFieRușine

 

twenty one pilots: Stressed Out

 

 

Maxim – Adu-ti aminte

Maxim feat. Nicolae Voiculeţ – Adu-ţi aminte | Finala Eurovision România 2017

Lasă un răspuns