PSIHEDELIA (sau de ce avem nevoie de mai multe astfel de super concerte românești)

Românul, în general, nu e obișnuit să dea banii pe un bilet la concert, pentru că are prea multe aternative gratuite, de la Festivalul Berii la Zilele Orașului X. Fix de aceea avem reacții precum cele de la aflarea prețurilor de la concertul Deliei – Winter Wonderland. E un fucking spectacol grandios pentru România, la care muncesc zeci sau chiar sute de oameni, pentru ca, într-un final, să nu vezi doar un vocalist și cinci instrumentiști care cântă pe o scenă goală.

PsiheDelia-13-696x464[1]

Am fost cu Diana (cea mai mare fană VUNK) la 5 sau chiar 6 concerte, cu bilete plătite, nu primite și, deși nu mă fascinează muzica lor, băieții au făcut mereu un show excelent. Pentru că de asta costă un bilet mai mult, de obicei, pentru ca tu, spectatorule, să te bucuri de un show, de o experință, nu doar de 15-20 de piese cântate live.

Cam asta am văzut și la primul concert din seria PSIHEDELIA, de la Sala Palatului, zeci de costume, tot atâția figuranți, decoruri excelente, momente inedite bine gândite și o Dilie nebună de tot. Acum îmi cam pare rău că n-am fost și la Winter Wonderland, dar e învățare de minte, costul unui bilet e, de cele mai multe ori, direct proporțional cu defășurarea de forțe și grandoarea spectacolului.

Găsiți, mai jos, vlog-ul lui Pandutzu din backstage + recenzia sa, cu tot cu fotografii.

Lasă un răspuns