Update: UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie 2021 #LookingForward

Update – UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie 2021, mai jos și primele nume anunțate din line-up.

Astăzi a fost anunțată data când va începe cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD: 5-8 august 2021. Știu, e prematur să confirmi de pe acum, dar ce își doresc oamenii de la Untold, dar și noi, e să privim cu optimism spre viitor, să sperăm că vaccinurile vor fi gata cât mai repede, iar de aici încolo există timp să fi organizat un festival sigur. Cu teste rapide efectuate înainte de acces, cu măști, mănuși și ce o mai fi nevoie, ca să fie bine.


Știu, mulți veți spune că suntem naivi… noi, ăștia, care putem crede că viața va reveni la normal, așa de repede. E clar că normalul de dinainte de pandemie nu va reveni prea curând, dar asta nu ne oprește să fim optimiști. În martie, eu speram ca până în vară să scăpăm cu totul de DJ Covid, dar nici nu se știau prea multe atunci.

Tocmai am sunat la Tarom și am reprogramat zborul pentru 5-9 august 2021, asta pentru că în fiecare an, când e anunțată perioada UNTOLD, e primul lucru pe care îl fac alături de soția mea: cumpărăm bilete de zbor, ca să prindem orarul convenabil. Și nu suntem singurii optimiști, peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția UNTOLD din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD. În acest fel fanii și-au arătat toată susținerea pentru festivalul lor preferat.

Aruncați o privire peste clipul de mai jos, eu și Diana l-am urmărit cu piele de găină, iar mai multe despre situația UNTOLD 2021 puteți citi în interviul cu e Edy Chereji (directorul de comunicare Untold și Neversea) de aici.


Lasă un răspuns