NEVERSEA Festival: program pe zile + CONCURS

Tocmai a fost anunțat programul pe zile de la NEVERSEA, așa că aruncă repede o privire pe line-up-ul celor trei zile de festival și vezi care, cum, la ce scene îți vei băga tenișii în nisip. În plus, am atașat și o hartă cu informații utile. Și concurs, la final.


CONCURS: Am de dat două invitații unui fericit parikipant care va urma pașii de mai jos:

1. Dai share acestui articol pe Facebook (postare publică, să o pot vedea și eu) și menționezi artistul de la NEVERSEA pe care ai vrea să-l vezi neapărat! Ex: Vreau să merg la Neversea ca să-l văd pe Tiesto! / Vreau să vin la Neversea pentru DUA LIPA, sunt cel mai mare fan.

2. Copiezi link-ul postării share-uite și îl scrii aici, pe blog, în câmpul de comentarii, alături de textul cu artistul preferat pentru care ai vrea să vii la NEVERSEA. (Te rog, nume real, complet și adresă de mail validă)

3. Pe 2 iulie, seara, după 20:00, te rogi la soft-ul de random să te alegă pe tine câștigător ale celor două abonamente la NEVERSEA.

 

UPDATE (03 iulie 2017, 01:02): Avem un băftos câștigător, Andrei Ștefănescu pe al său nume – Andrei, te rog să-mi scrii un mesaj privat pe pagina de Facebook (link aici) ca să stabilim cum vei intra în posesia invitației duble. Have fun la Neversea!

 

Acest articol are 134 comentarii

  1. Herle Adria Larisa

    Vreau să vin la Neversea pentru DUA LIPA

Lasă un răspuns