0 Flares 0 Flares ×

De vreo două luni, de când am abonament la Netflix, mi-am schimbat puțin obiceiul de consum al serialelor. Adică am revenit la Dexter, pe care l-am abandonat acum vreo 7 ani, acum mai am numai două sezoane și îl termin! :))

Cu Diana mă uit la Gotham, Flash, Lucifer, House of Cards și Suits. Diana se uită la mai multe decât mine, iar singurel am urmărit și urmăresc Narcos, El Chapo, Black Mirror, The End of the F***ing World și de abia aștept să vină ziua de vineri (2 februarie, când vom începe un nou serial, Altered Carbon, care are un trailer super awesome! Voi ce seriale urmăriți, ce ne recomandați să mai vedem pe Netflix?

PS Revin, zilele ăstea, cu set-up-ul pe care îl avem, acasă, pentru urmărit seriale, în afara smartphone-ului, folosit de obicei în metrou, sau a tabletei, pe care o utilizăm în bucătărie, când mâncăm/spălăm vase.


Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Ce seriale urmăresc pe Netflix”

 1. Vazut si recomand astea: Suburra, Manhunt: Unabomber, Dark, Minhunters si The Punisher.

  1

  0
  • Iti recomand Star Trek (orice serie, inclusiv Discovery), Orange Is The New Black, Stranger Things. Si daca vrei ceva mai telenovelistic, dar foarte bine facut – Velvet.

   0

   0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *