Ce seriale urmăresc pe Netflix

De vreo două luni, de când am abonament la Netflix, mi-am schimbat puțin obiceiul de consum al serialelor. Adică am revenit la Dexter, pe care l-am abandonat acum vreo 7 ani, acum mai am numai două sezoane și îl termin! :))

Cu Diana mă uit la Gotham, Flash, Lucifer, House of Cards și Suits. Diana se uită la mai multe decât mine, iar singurel am urmărit și urmăresc Narcos, El Chapo, Black Mirror, The End of the F***ing World și de abia aștept să vină ziua de vineri (2 februarie, când vom începe un nou serial, Altered Carbon, care are un trailer super awesome! Voi ce seriale urmăriți, ce ne recomandați să mai vedem pe Netflix?

PS Revin, zilele ăstea, cu set-up-ul pe care îl avem, acasă, pentru urmărit seriale, în afara smartphone-ului, folosit de obicei în metrou, sau a tabletei, pe care o utilizăm în bucătărie, când mâncăm/spălăm vase.

Acest articol are 2 comentarii

  1. klubbingman

    Vazut si recomand astea: Suburra, Manhunt: Unabomber, Dark, Minhunters si The Punisher.

    1. Anda

      Iti recomand Star Trek (orice serie, inclusiv Discovery), Orange Is The New Black, Stranger Things. Si daca vrei ceva mai telenovelistic, dar foarte bine facut – Velvet.

Lasă un răspuns