Bilanțul real al Guvernului Dăncilă-Dragnea

Nu știu cum de mi-a scăpat acest bilanț, e din data de 24 iulie 2018, dar e mult prea important să-l vadă cât mai multă lume. Nu de alta, dar știm cum toții cu mpesedeii și ai lor „jurnaliști” de propagandă mint și manipulează zi de zi, fluturându-ne programul de guvernare și cum au făcut ei de toate. Da, ne-au gazat, bătut, îmbolnăvit, sărăcit, mințit, prostit și furat. Iar cifrele stau cam așa:

Citez: Din cauza PSD, România înregistrează astăzi:
0% creștere economică, față de ultimul trimestru din 2017!
Cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană: +5,4% în luna iunie!
Cel mai mare deficit bugetar în primele cinci luni ale anului: 8,14 miliarde de lei!
deficit comercial de 5 miliarde de euro!
creșterea ROBOR-ului de la 2,05% la începutul anului la 3,41% în luna iulie!
scumpiri majore la gaze și energie electrică!
0 km noi de autostradă!
doar promisiuni!














Sursa și mai multe informații: Facebook/ PNL

Acest articol are 4 comentarii

  1. DanielV

    Cand citezi ceva se da si sursa, exceptand cazul in care esti tu autorul. Hai sa te ajut eu cu un link, ca se dau gratis: https://www.facebook.com/pnl.ro/posts/1955151581203536

    Iar chestiile alea numite „bilant” le-am explicat acum ceva timp:

    0% creștere economică – Sub PSD în 2017 România avea o creștere economică de 7%. În trimestrul 1 2018 creșterea e foarte mică (0,1%), dar nu e 0%. Deci afirmația e falsă. Apoi și chiar dacă ar fi 0% nu asta ar fi relevant ci ar trebui judecat într-un context mai larg pentru că tot ”din cauza PSD” se poate spune că România a avut 7% creștere în 2017. PNL alege doar ce îi convine evident.
    Cea mai mare inflație din Uniunea Europeană – Faza cu inflația e mai complicată pentru că o parte vine din consum, o altă parte din surse care nu au legătură cu situația economică a României. Puteți citi explicațiile în rapoartele BNR.
    Cel mai mare deficit bugetar în primele 5 luni – Adevărat, nimic de zis aici
    Deficitul comercial de 5 miliarde – Păi nu are nici o treabă cu PSD, aia e ce consumă românii de rând și firmele românești pentru producție. Cum e vina PSD aici?
    ROBOR e sus – e adevărat, o parte fiind vina PSD, altă parte fiind mișcarea normală a inflației în sus (vezi rapoartele BNR pentru motive)
    Scumpiri la gaze și electricitate – o parte din scumpiri erau programate de mult ca parte din liberalizarea pieței de gaze și electricitate cerută de UE. Deci nu aș spune că e în totalitate vina PSD.
    0 km de autostradă – Nu au fost zero, ci vreo 15km de autostradă în 2017. Nu e mare diferența, dar impactul psihologic al acelui zero e mare, motiv pentru care PNL preferă să mintă și să nu spună că niște km au fost dați în folosire

    Acum ii facem si pe aia de la PNL baieti buni, chit ca dezinformeaza la fel ca PSD.

    1. Ionut Bunescu

      Salut, sursa există la final. În rest, mulțumesc pentru comentariu, dar de un lucru nu sunt sigur, cei 15 km de autostradă sunt noi? Adică făcuți în 2017, nu doar inaugurați?

  2. Emp

    Tu crezi ca vreun votant psd inteleg graficele alea? Si pentru cei care le inteleg nu conteaza, sunt prea putini si nu se implica(60% dintre ei nu voteaza).
    Vorbe pentru aerul din ele.

Lasă un răspuns