Cezar Ouatu, lăudat de Robbie Williams, după prestația de la X Factor UK

Băi, e cam trist cât de slab e Eurovisionul românesc, dacă doar Trăistariu a reușit să câștige niște milioane după o clasare bună. Așa se face și că Cezar Ouatu a simțit nevoia să participe la X Factor UK, asta după ce în 2013 a reprezentat România în Finala Eurovision (unde s-a clasat pe locul 13), după ce a mai participat la emisiuni TV de pe la noi sau chiar a prezentat unele, dar nereușind “să spargă piața”.

Robbie Williams l-a numit Campionul Lumii, Simon Cowell a zâmbit (mare lucru), publicul și juriul s-au ridicat în picioare, a fost un moment senzațional (nu exagerez) pentru Cezar. Sper să devină viral clipul cu audiția sa și sper din tot sufletul să fie rampa lui de lansare internațională, poate chiar prin câștigarea concursului, căci în finală sigur ajunge.

Vă las mai jos trei clipuri, primul e cel oficial de la X Factor UK, al doilea e cu tot momentul, adică și reacțiile juriului, iar ultimul este de la Antena 1, unde Cezar a povestit puțin despre care, cum a fost toată nebunia preselecțiilor de la X Factor UK:

 

 

 

Lasă un răspuns