Melodia care va câștiga Eurovision 2015

Nu e greu să-ți dai seama ce melodie va câștiga Eurovision-ul, cel puțin începând de anul trecut, când am apucat să ascult doar Conchita Wurst – Rise Like a Phoenix și a fost suficient să-mi dau seama că nu are cum să existe altă piesă mai bună în concurs. Nu la fel de puternic, dar același sentiment l-am avut și când am ascultat, acum câteva minute, melodia cu care Suedia se prezintă, anul acesta, la Eurovision.

Måns Zelmerlöw – Heroes, sau cum să-ți asiguri locul întâi pe podium: melodie cu mesaj popular, regie video super mișto, băiat simpatic, voce minunată, interpretare de nota 10. Fie, pe locul al doilea, cu punctaj destul de apropiat de Suedia, va fi Spania cu Edurne – Amanecer. Chiar, unde pot paria?

Puteți asculta aproape toate piesele la Maco pe blog.

Acest articol are 4 comentarii

  1. Nic

    La parisport. Baga cotele undeva prin aprilie sau la sf lui martie daca nu ma-nsel. Anul trecut cea mai mica cota era 4 sau 5.

  2. Fecioru Florina

    Zic eu la Eurovision nu e vorba de cea mai buna piesa in sine: tine de popularitatea interpretului, prestatia unica(vezi Lordies, Finnland), dar si unele aranjamente.
    De exemplu daca era pe bune, anul trebuia sa castige Ungaria.
    Anul asta o sa castige o melodie slaba, poate Elvetia. Cineva trebuie sa si aiba bani sa organizeze toata treaba asta.

Lasă un răspuns