Despre ipocriții care ”nu mai au televizor de nșpe ani”

Probabil îi știți și voi, sigur aveți cel puțin un coleg/amic/prieten/rudă care tot striga pe interneți sau când stăteați la o bere, că el nu mai are TV de nșpe ani, fiind mai mândru decât cineva care s-a lăsat de fumat sau droguri.

Ah, că poate nu au cablu TV, asta e altceva… oricum există IPTV, multe programe sunt la liber, pe net, chiar în oferta operatorilor. Dar nu poți să spui că nu mai ai televizor, că atunci când ești acasă, pe canapeaua aia mare și pufoasă din sufragerie, te uiți la YouTube / Netflix / HBO Go / Amazon Prime etc pe cei 5-6 inci ai telefonului. Pe cei 8-12 inci ai tabletei. Pe cei 13-17 inci ai laptop-ului. Neah, tot la un televizor cu o diagonală cât mai mare te uiți, că doar nu plătești abonamentul Netflix 4K degeaba. Iar dacă ești pasionat de sport, sigur vrei să vezi F1, campionatele de fotbal, tenis sau handbal… pe 139 / 165 cm, no?

Da, știu, există câțiva care chiar se uită la toate cele de mai sus pe laptop (legat sau nu la un monitor sau proiector), dar majoritatea… marea majoritate au televizor, iar dacă nu, își vor lua curând, nu de alta, dar sezonul final de Game of Thrones să-l vezi tu cu cine vrei pe 30 de cm diagonală! Nu uita de vorba aia, mărimea contează.

Photo by Frank Okay on Unsplash

Lasă un răspuns