Cauți un internship cool? Alătură-te programului Inkompass!

Când eram eu student, nu numai că nu prea aveai unde să faci internship, dar erai chiar tupeist dacă îndrăzneai să crezi că vei fi și plătit. Însă anii trec și vremurile se schimbă – în bine, din fericire – așa că dacă ești student sau masterand, am niște informații mai mult decât utile pentru tine.

Philip Morris, Top Employer 2019 (în România, Europa, dar și Global), prin programul de internship INKOMPASS, caută cei mai cool interni. Dacă ești pregătit să-ți schimbi viitorul în această vară, dacă ești student sau masterand (și termini studiile în 2020), ești fluent în limba engleză și musai creativ și dornic de a te integra într-o echipă mișto… BINGO, ești fix persoana potrivită!

 

Ți se vor oferi:

  • proiecte reale în diferite departamente (Vânzări, Digital Marketing, Comunicare, Inginerie, Finanțe, Resurse Umane și EHS – Environment Health Safety), pentru a te ajuta să te dezvolți și să-ți trasezi mai ușor drumul carierei tale
  • mentori care să te îndrume
  • un COACH – un manager din cadrul companiei – care îți va prezenta proiectul la care vei lucra, ajutându-te și oferindu-ți feedback constant pentru a dezvolta conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente
  • experiență înternațională prin lucrul cu echipele Philip Morris din toată lumea

 

Deja ești super entuziasmat? Poți aplica fix așa:

  • Completează aplicația online INKOMPASS până pe 10 mai 2019
  • Treci prin cele două teste online (unul numeric, pentru a vedea cum te descurci cu analiza datelor și Situational Judgement Test, pentru a vedea cum iei deciziile în diverse situații ipotetice)
  • Ulterior, în funcție de rezultatele testării, vei fi invitat la un  Assesment center, o experiență completă, în care vei avea ocazia să arăți cum ești tu de fapt, în cadrul unor exerciții individuale și de grup

 

Ce se întâmplă apoi?

 

INKOMPASS, programul de internship Philip Morris, este structurat în două etape, în prima descoperi compania (oameni, cultură, procese) prin diferite proiecte, iar în cea de-a doua se va pune accentul pe o experiență de aprofundare a activității unui departament specific, pentru ca într-un final această etapă se te ajute să decizi dacă aceasta este cariera pe care ți-o dorești.

La finalul celor două etape de internship, vei putea avea oportunitatea de a primi o ofertă de muncă în cadrul companiei. Ești pregătit? Aplică aici, baftă!

Lasă un răspuns