Nou parfum BOSS: Botteld Infinite

Chris Hemsworth este imaginea noului parfum BOSS: Botteld Infinite, așa că dacă nu vreți să-l supărați pe THOR, zic să inspirați rapid de două ori și să vedeți dacă acesta este parfumul verii voastre, nu de alta, dar BOSS BOTTLED Infinite este primul parfum care utilizează „tehnologia diamant", ceea ce face ca notele de varf și inima să reziste mai mult pe piele și ajută la menținerea semnăturii parfumului inițial. Ah, am și un cod de reducere de 50 de lei, dacă e.

Prin urmare, am pentru voi un voucher de 50 de lei, valabil la orice parfum Boss de minimum 50 de ml, achiziționat de pe sephora.ro folosind codul #IONUT50 – voucherul este valabil in perioada 03 – 09 iunie 2019. Aștept impresii, chiar sunt curios cum vi se pare!

 

“Parfumul se deschide cu o notă revigorantă de mandarine și măr, amestecată cu o aromă de scorțișoară și salvie. Acordurile calde, aromatice de patchouli, rozmarin și lavandă se reunesc in inima parfumului. Lemnul de măsline bogat, combinat cu lemn de santal, creează o notă de bază netedă și adâncă, care se desfășoară armonios pe piele.”

 

 

Lasă un răspuns