steaua nu i-a stralucit si face flotari pe sub masa de biliard 2006-sept-19

Era o zi de miercuri, nimic interesant, decat frig… asa de frig, ca nu am putut sa vad meciul Dinamo Kiev cu FC The Star a lu’ nea Gigi pe o terasa, asa ca il vad acasa. Si vad o echipa romaneasca super tare in pijamale. Dica da 2 goale, desi nu a facut nimic tot meciul, Banelinho alearga ca un somalez dupa o buca’ de paine si 4-1 pt Stiaua! Bv baietzi, tot asa si cu Lyon si Real.
Aseara ma duc intr-un bar si… iar Steaua… cu Rapid. Un singur rapidist [si eu non-microbist] in tot barul, de fapt rapidista, restul erau pe terasa unde era proiectat meciul (adica ceilaltzi 2 din 100). Incepe meciul si vad un tip in albastru care se tot zbenguie pe teren… al naibii Panasonic asta ce alearga frate!!! :)) Se termina prima repriza si rapidista e in extaz (e 1-0 pt Rapid) si are cate un orgasm la fiecare bara de-a lui Carlos care se balangane ca scula intr-o pereche de boxeri largi. Se termina meciul 1-1, bine mersi in favoarea cainilor, Jiji apare la TVR1 si vorbeste calm :O , uau, ma mir, si o ironizeaza pe tipa ce ii lua interviu.
Am uitat de ceva: in pauza meciului, vine lumea de pe terasa in bar sa ii faca pishoarului cinste cu o bere SH, dar ca sa ajunga la wc, trebuia sa se treaca pe langa o masa de biliard, unde… ce sa fie, 2 tipi de 19-20 de ani jucau la pariu, dar… nu pe bani. Si mi-l vad pe cel care pierduse cum trecea tarash pe burta pe sub masa de biliard, incurcand lumea care facea pe ea! Apoi se apuca de flotari in mijlocul barului, eu pufnesc in ras din ala magaresc si pun o prietena sa filmeze repede faza :)), mult prea tare =))
P.S. Cand voi face rost de filmare, o sa pun link-ul aici 100%.

si uite ca am si filmarea :))

Lasă un răspuns