Kumfu aventura din Mexic: Cancun + Holbox Island

Dacă în vară povesteam despre cum ne-am pregătit trei ani înainte de nebunia din New York și Miami, acum treaba a fost mult mai simplă. Am văzut niște oferte la bilete de avion la Air France, am vorbit cu Ioneștii, și am hotărât să avem parte cu toții de o premieră: o vacanță la mare, la soare, când e frig și iarnă în România. Bam! Ce a urmat… vedeți mai jos, cu detalii complete despre transport, cazare, locuri de vizitat, mâncat, făcut shopping și alte atracții.

Citește mai multKumfu aventura din Mexic: Cancun + Holbox Island

Save Our Species Collection | LACOSTE | #FoarteTareFrate

Lacoste au lansat o ediție specială limitată de tricouri polo în care au înlocuit celebrul crocodil cu animale pe cale de dispariție, fiind produse în număr limitat, corespunzând fix mărimii populației rămase în sălbăticie, de la 30 la 450. Banii obținuți din vânzarea tricourilor vor fi folosiți de către IUCN și Lacoste în lupta pentru conservarea faunei sălbatice în întreaga lume. Foarte tare, frate!

Citește mai multSave Our Species Collection | LACOSTE | #FoarteTareFrate

Cele mai bune(sciene) din 2017

Pentru că e ultima zi din an, am decis să fac repede o retrospectivă a celor mai bune articole din 2017, de la filme la muzică, de la glume la mâncare. E bine că fiecare an e din ce în ce mai  bun sau cel puțin la fel de bun ca anteriorul. Așa să fie și peste 365 de zile! Ceea ce vă doresc și vouă! Mulțumesc pentru vizite, rămâne să ne www, sms, tw, fb, g+ etc și în 2018, xoxo!Pentru că sigur mai aveți cumpărături de făcut pentru deseară, trec direct la listă:

Citește mai multCele mai bune(sciene) din 2017

Axwell /\ Ingrosso – More Than You Know – #PeRepeat [5]

Chiar mă gândeam care va fi melodia dance a anului 2017 și încă nu aveam nicio candidată corespunzătoare, dar în weekend am dat de piesa băieților aștia simpatici care vin și la Untold, mai exact în prima zi, joi – 3 august. Dă play, sigur vei apăsa click dreapta și apoi loop/repetare. Cu plăcere. 🎶

Citește mai multAxwell /\ Ingrosso – More Than You Know – #PeRepeat [5]

Valentin Luca, desemnat cel mai bun barman din lume

L-am urmărit pe Valentin Luca la Românii au talent, ulterior, prin intermediul amicului comun Olix, ne-am cunoscut la o petrecere. Ne-am împrietenit pe Facebook, am rămas amici, ne-am mai intersectat pe la diferite evenimente, eu de o parte a paharelor, el de cealaltă. Ba chiar m-a invitat cândva la Flair Angel, un bar unde Luca este prezent des, unde nu face doar show-uri de bartending, ci și predă cursuri – Professional Performance Flair Training.

Citește mai multValentin Luca, desemnat cel mai bun barman din lume

UBER a devenit mai ieftin decât taxiul: 1.30 lei/km

După ce a apărut Taxify și în București (o copie UBER, după cum bine punctează Manafu), cei de la Uber au scăzut din nou tarifele, asta după ce au fost crescute în decembrie 2015. Începând de astăzi, 30 august 2016, Uber a devenit mai ieftin decât taxiul, care în București are tariful cel mai mic de 1.39. Eh, UberX are 1.30. Și acum să înceapă scandalul, în 3, 2, 1…

Capture

Citește mai multUBER a devenit mai ieftin decât taxiul: 1.30 lei/km

Maroon 5 în concert la București, pe 5 iunie 2016

Doamne, ce bine că scap ieftin, nu tre să mai alerg prin Europa pentru a găsi un concert Maroon 5 care nu e sold out și care nu mă lasă fără trei salarii. Așa că, fetelor, duminică, 5 iunie 2016, în Piața Constituției, îl vedeți pe căsătoritul Adam Levine. Prețurile biletelor încep de la 151,20 lei.

Citește mai multMaroon 5 în concert la București, pe 5 iunie 2016

Personajele care inspira filme, participanti la filmarile despre viata lor

Unele dintre cele mai inspirationale si pline de motivatie pelicule cinematografice sunt cele care au ca subiect situatii de viata inspirate din realitatea cotidiana si care surprind povesti reale ale unor oameni care au existat sau inca exista. Din ce in ce mai mult filmele autobigrafice sau cele de tip documentar care reconstituie destinele unor oameni care au influentat lumea cu viata lor, se bucura de recenzii favorabile atat din partea spectatorilor, cat si a criticilor. Desigur, nu de foarte putine ori, atunci cand vizionam aceste filme, ne intrebam cum arata cu adevarat aceste personaje, daca ele se identifica fizic cu actorii care le interpreteaza sau daca protagonistii reusesc sa transmita exact ceea ce si-au dorit cei care au inspirat subiectul filmului. In cadrul documentarelor, ultimele care au aparut pe piata, s-au realizat filmandu-se personajele reale, ceea ce confera peliculei un impact mult mai puternic. Sunt cazuri in care, in filme apar pentru cateva momente sau in cadrul anumitor cadre (uneori acestea fiind si anumite personaje), chiar persoanele care au inspirat acele creatii artistice.

Citește mai multPersonajele care inspira filme, participanti la filmarile despre viata lor

Cum să tRAWllezi vegan

Miercuri, 18 noiembrie, ies din birou, la o gură de aer. Băieții de la pază/recepție au niște șorici. Șoriciul e viața mea. Nu rezist să nu le cer o bucată mică. Împart cu o colegă. Pozez și pun pe Instagram cu hashtag-urile #raw și #vegan. Apoi vin like-urile de la oameni cu conturi vegane până în măduva măduvelor. Se pare că străinii nu prea știu ce e șoriciul. #trololololo

Citește mai multCum să tRAWllezi vegan