s-a deschis euromallul din pitesti

mare fasss! joia trecuta, 17.05.2007 mare tam-tam in pitesti, se deschide mall-ul. toata lumea astepta asta, fiecare cu asteptarile lui. eu voiam magazine de haine calumea si multe, gen plaza. un nene la vreo 60 de ani voia (dupa cum zicea el prin mall, la 3 metri de mine) preturi mici domne, ca el se bucura cand a auzit ca se face mall la pitesti, dar sunt numai scumpetzuri. era incanta nenea de oferta de la li cu pär, unde la cumparaturi de 300 ron, plateai 200. dar el saracul nu isi permitea o bere.(auzi bashitule-aka.basexu).
eu incantat de cateva reprezentante-levi’s, stone creek(au mai multe aici), optiplaza (tre sa imi fac niste ochelari frumosi cat de curand posibil ($) ) si de KFC 😀 crispy strips pt toata lumea :)) sa mirosi a maioneza aia cu usturoi si sa iti ia gura foc de picante ce sunt.
asa, sa revin la mareaaa deschidere.

ce nu mi-a placut:
ca in timp ce primarul, investitorii etc. tineau discursuri, tot zbiera o constipata : MALL-ul se DESchiDE la ora treispreZECEEEEE. apoi a schimbat placa. Rugam clientii sa paraseasca MALL-uuuuulLLLLL. lumea radea. oficialitatiile se opreau din discursurile lor plictisitoare. faza cu parasitul mallului s-a repetat de vreo 5 ori. timp in care toata lumea zicea ca tipa „din difuzoare” e prima concediata de la mall sau mai zicea unul „hai toata lumea sa paraseasca mall-ul, inot!! (mall-ul e situat pe malul ralui arges, al vreo 10 metri). la un momendat, tanti din difuzor zice pt ultima oara exasperata: Rugam clientii SA PARASEASCA ODATA MALL-UUUL!!! Toata lumea se amuza pe rupte, cred ca doar primarul si ministrul culturii se muscau de limba. A, si mai erau investitorii straini care nu intelegeau ce tipa isterica din boxe.
au anuntat 3 nivele. TZEAPA. doar 2.
au anuntat 4 sali de cinema, 1400 de locuri. TZEAPAAA! nu e niciun loc macar. poate doar in cafeneaua aia de fitze cu lcd-uri pe pereti.
au anuntat multe alte cacatele, gen mediagalaxy si univers’all, ciuciu!
DAR, spun gurile barfitaore ca al 3-lea nivel ar fi subteran, acolo s-ar afla si salile de cinema, dar nu e gata acel nivel. cica au avut probleme cu stabilitatea mall-ului pe sol. se lasa pamantul cica. pai cum p**a mea sa nu se lase pamantul ma?? faci mall pe albia unui rau ca ARGESul si ai pretentia sa stea ca pe munte? plus ca mall-ul se afla intre viitoarea autostrada bucuresti-pitesti-arad si raul arges. deci inca o greutate pe saracul mal al raului, pilionii imensi ai autostrazii (care in zona aia e aeriana).
prin mall se plimba toti liceenii cand chiulesc, ca de acolo e loc de fitza… desi e mult sub asteptari, plaza romania ii da clasa, chiar mai multe. am vazut pirande si piranzi cu un burlan dupa ei prin mall chiar in ziua inaugurarii. ALOO, pazaaaa! unde sunteti? sau si-au inchirat si rromii un stand in mall unde vand COVOAREEE doamnaaa si burlane, bulane alea alea. poate isi fac si magazin de adoptat puradeii, ca marfa e multa pe stoc.
ar mai fi lucruri care nu mi-au palcut, dar nu-mi vin acum in minte,  AAA, ba da, am fost ieri si lesinam de cald prin magazine… cica se stricase instalatia de ventilat de la ploaie. in 5 zile ma??? plus ca unele spatii nu sunt complet terminate (vreo 2-3)… de, au grabit deschiderea… si asa amanta din 17 februarie.
CEL mai NASPA e ca s-a aglomerat traficul (nu .ro) rau de tot in zona mall-ului. s-a pus un semafor la intrare, unii nu-i acorda atentie (ce domne, ieri nu era acolo!!). pai faci cu taxiul cat nu faci pe jos. singura sansa e sa te duci dimineata. ca dupa-amiaza bucurestiul ar respira usurat daca ar vedea acolo tiruri imense si masinute la conserva…

ce mi-a placut:
– pai acum pot manca la kfc si in pitesti ( mie chiar imi place la KFC sa pap crispy strips, altcuiva se pare ca nu :D, bani sa am
– am prins o oferta la stone creek si mi-am luat niste tenesi si un tricou la pretul tenesilor. dar oricum o sa aiba multe lume tricou ca al meu si iar disper… asta se intampla mereu la KVL si li cu pär.
-am mai zis, dar nu conetaza, imi place Optiplaza. au rame pt ochelari de vedere si ochelari de soare marfa, dar scumpi… brandu’ cere bani. nu ala de langa biceps… ca ala cere proteine si steroizi.
-marfa la tiffosi si levis dar preturi maricele. marfa si la avva niste sacouri.

POZE nu pun, nu am avut cu ce face, dar oricum nu ati pierdut nimic. Investitie de 35 de milioane de euro cica. sincer, nu se vede delooooc.

Atentiune pt lumea din aval de mall !!! Daca si anul acesta avem inundatii, luati-va undite multe si bune! veti pescui blugi pe alese, cu branhii (rupturi) colorati sau nu, vii (cu tot cu manechine). luati-va cate-un minciog pt telefoane nokia, si o plasa pt mancarea de la kfc. pt cei din bucuresti, bucurati-va, raul arges va aduce un nou mall de-a gata in cel mai scurt timp.

CONCLUZIE??? Mall facut sa fie, pt Pitesti merge, dar n-am cu ce ma lauda, sa stie toata lumeaaaa…

Lasă un răspuns