floricele de asfalt [18] <- adica interzis minorilor :)) limbaj obscen


a fost duminica floriilor, s-a incheiat si simfonia lalelelor la pitesti. pacat ca nu am prins decat ultima zi, adica ieri, cand toti expozantii isi strangeau floricelele. dar…. era o aglomeratie si o agitatie de am ramas perplex 🙂 am fost la o plimbare si o partida conversationala, apoi am stat pe celebrele banci galbene din centru. era trecut de ora 22 si era foooooarte multa lume. mamici cu catei, copii si chiar tatici cu bere si cu mici la terase pe aici [ ce poet sunt :)) ].

fac o paranteza si spun ca : nu stiu de ce imi vine mereu sa zic „dar totusi…” … ca eu nu prea fac greseli din astea :))… m-a tampit messul… clar!

partea amuzanta a drumului meu prin centrul pitestiului e legata si … nu de flori. amuzat masiv eram cand vedeam multa lume urcand in autobuze cu cate-un ghiveci cu o floare prospat cumparata…azi am citit ca peste 50.000 de persoane au vizitat expozantii de floricele si multi au si cumparat cate ceva. cea mai scumpa planta vanduta a fost una la 1.200 RON… imi pare rau, nu i-am retinut numele.
partea amuzanta care nu e legata de flori e urmatoarea: veneam catre centru si in fata mea un cuplu trecut de 40 de ani si o doamna de aceasi varsta langa. cuplul mergea asa, barbatul in spatele femeii o tinea de gat, ceva de genul sa ii sara in cârcä… si cand eram exact in spatele lor aud pe barbat zicand si razand in acelasi timp : „hai fa… ca mi s-a sculat p#l@ :)) facem prostii pe aici :)) „

Acest articol are 2 comentarii

  1. drush

    :))))))) cat de penibil….

  2. sorina

    morala: cu siguranta femeia nu era nevasta…logica: nevestei nu-i propui obscenitati in public…pentru asta iti faci o ‘nevasta’ mai putin oficiala

Lasă un răspuns