Kumfu concertul Lady Gaga (video)

Recunosc, de data asta chiar m-am dus cu așteptări la concert, așteptări mari! Am cumpărat biletele la ora 10.00 fix pe 27 aprilie, când s-au pus în vânzare. Bilete la Gazon B, 150 de lei bucata, nu ca pe anumite site-uri de acum câteva zile cu două la preț de unul. După o mică-mare dezamăgire rămasă după concertul Linkin Park am venit direct de la birou în Piața Constituției la 18.00.

La și jumate a apărut Lady Starlight, un ea, o el, habar n-am, că n-a cântat nimic, doar s-a învârtit puțin pe scenă. Apoi, de la 19.15 au cântat roacherii de la The Darkness care nu prea au fost potriviți pentru un warm-up Lady Gaga, că nu pui rock înainte de pop. Mă rog, băieții și-au dat silința pe scenă, au furat câteva aplauze, iar la câteva minute după ora opt au eliberat scena pentru cea care urma să vina, cea mai cea, the one and only, Gaga, u lala, bla-bla bla bla blaaa. Ladiuța și-a făcut apariția la 20.50, doar douăzeci de minute întârziere, ceea ce e rezonabil față de alții care uită să mai apară. Și a început nebuna (că altcumva nu pot să-i zic) să intre pe scenă călare pe o imensitate de cal negru și apoi a schimbat ținute mai multe decât schimbă unele meltence într-o viață. Am fost surprins că așteptările mele au fost cu muuult depășite. Plângeau fetele mai rău ca la un concert Vama, sorry, Tudor Chirilă, dar Gaga fură mai multe lacrimi. A apărut și-ntr-o ținută de carne, dar din plastic, a purtat și sutienul cu arme de foc în continuarea sfârcurilor, a mers și pe un fel de segway ascuns sub rochie, ba chiar și pe o motocicletă unde ea era parte din vehicul.

Nu știu dacă teatru sau nu, dar Lady Gaga știe să vorbească, frațioare! A zis povești din copilăria ei cu lacrimi în ochi, a continuat să spună indirect cât de mult își iubește fanii în timp ce lacrimile încă nu i se uscaseră, a făcut glume politice în care spunea că nu e o creatură a guvernului nostru și multe altele. A arătat/părut umană, reală, apropiată de public, carismatică, haioasă, sexoasă, senzuală, porno sau chiar inocentă, a fost un show complet, cred că cel mai bun concert/show la care am fost vreodată. Două ore și douăzeci de minute de muzică live, coregrafii impresionante, decor uluitor și un om, un artist care știe să-și respecte publicul. Respect și din partea mea, a noastră, a celor care au zâmbit sincer, plâns de emoții sau aplaudat frenetic.

PS: Lady Gaga este foarte frumoasă, zâmbește ca o copilă și nu e deloc cum o vedeam eu prin reviste, la TV sau pe YouTube.

Mai jos sunt câteva melodii pe care le-am înregistrat cu telefonul, enjoy!

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 9 comentarii

  1. Sandra Clipea

    Mi se pare mie sau mataluta ai stat mai mult sa filmezi decat sa te bucuri de concert? 🙂

  2. Felicia

    Pana la urma, imaginea de ciudata a fost ideea ei. Oricine ar fi speriat de cineva care se plimba intr-un constum de carne pe la VMA’s si care isi denumeste fanii monstrii. Ceea ce ma intriga este faptul ca te invita la un concert LIVE pentru a o cunoaste intr-adevar. Lady Gaga face spectacol oriunde, nimeni nu se indoieste de asta… Fanii ei reprezinta principala problema. Monstruletii sunt mici ciudatei in care ne putem vedeau uneori propria personalitate, reprimata de catre „conduita” pe care ne-am obisnuit sa o avem.

  3. Loredana

    cu cata pasiune este scris acest articol. cel putin asta imi transmite mie. fain:) la mai multe de genu’

Lasă un răspuns