Mă mărit + de ce nu am mai scris pe blog

Am fost în ultimul timp la vreoooo 3 nunţi… cred că îmi vine rândul [o da :)) după cum zicea o profă în facultate, nu mă vede căsătorit în viitorii 10 ani… eu cred că are dreptate, relativ, pt că am zis că aş vrea să mă însor la 26-28 şi să am copil pe la 28-30… poate mă văd ca un vecin tare amator de party oricând, oriunde şi fără prietenă stabilă, care după ce a găsit-o pe EA şi-a pus verigheta pe degeţel la nici un an de la cunoştiinţă ].

Dacă nu sunt prea coerent în exprimare… trebuie să precizez că tocmai am venit de la nuntă, unde am petrecut chiar bineee! Casă de piatră Cojo, sănătate şi toate cele bune. Am cântat, am dansat, un fel de elemelix, dastea :)) Am furat mireasa, am dus-o pe stadion. Am avut surpriza să aflăm de la paznic faptul căăăă, niciodată nu a mai fost adusă o mireasă furată acolo :> A fost chiar caterincă, adică i-am aşteptat pe ginerică şi naş… toooţi la mijlocul terenului, în formaţie cu mâna la inimă, [din păcate, fiecare la inima lui, căăă erau ceva pieptoase pe acolo]. Răscumpărarea a fost cam aşa: – de la NAŞ: 6 sticle de „Plânsul lu’ Ovidiu”, un pachet de vată şi să cânte imnul României [asta pt scorul ruşinos cu Lituania]. De la GINERICĂ: nişte whiscas cu ceva energizante.

PS: Mi-e SOOOOMN, mâine, adicăăă azi, duminică, la proţap, vis-a-vis de blocul meu, la un restaurant… deci:
PS2: Deci vin luni la Bucureşti.
PS3: Motivul pentru care nu am mai scris pe blog este următorul: din 14 iulie m-am mutat la capitală. Lucrez la Cosmote, Relaţii Clienţi. Plătit prost, foarte. Trăiesc [spre disperarea unora]. Ajung rar pe la Curtea de Argeş, cam la 2-3 weekenduri. Am zis că plec la Bucureşti să fac o carieră jurnalistică… se pare că mai am de aşteptat până să mă bage cineva în seamă. Mulţumesc Dan Marcu şi Olix şi Tony Tesiu care nu mi-au dat „verde” din prima… ca alţii.
PS4: Mă bag la somn, că la 16,00 tre să fiu prezent la proţap, după cum spuneam. O să fiu şi invitat, şi MC şi DJ şi drinkuitor şef :))
PS5: Peste două săptamâni sunt invitat la altă nuntă, portofel de piatră să am…

Acest articol are un comentariu

  1. aneetiara

    Dar harnic mai esti tu in ultima vreme, Gaitzelule ;;)

Lasă un răspuns