Scoala inghetata

[o mica paranteza, iar disper ca nu am diacritice]

Mi-e somn. Am prestat servicii de noapte, asa a fost orarul. Doua nopti raspunzi unor oameni care chiar aveau ceva probleme: cu telu, simu, capu, somnu, apostrofu. Somn de voie pe zi. DAAAR ce hainele mele de toamna [ pe care nu le am la Bucuresti] e asa frig frate? Am facut turturi mai rau decat inghetata fetelor de la OOps de acum 2-3 veri. [ OO, ghiceste ce lipseste dintre ele OO, si inlocuieste fraza „ce hainele mele de toamna” cu acel cuvant din 4 litere].

E frig. FOARTE! Sper ca marti sa revina macar vreo 10 grade din cele 20 care au fugit la ecuator.

Incepe scoala, maine. Nu si a mea, poate decat cea a vietii pe care o frecventez in continuare. Mi-aduc aminte cu drag de cand eram in generala. Venea 15 septembrie… pregateam foarte incantat adidasii cei noi cumparati cu mama, faceam ghiozdanul: caiete, pixuri, acuarele, bloc de desen, trusa de traforaj [cu ajutorul careia am batut cuie in parchet la 10 ani, dar sshhh, ciocu mic]. Se intampla sa nu am ghiozdan nou in fiecare an. Nu-si permiteau ai mei sa-mi cumpere. Nici adidasi nu imi luam, decat de Paste si de 15 Septembrie. Era o regula a menstruatiei vestimentare. Blugi cand incepea scoala si cand se rupeau etc 🙂

Ma gandesc acum… ce frumos era in generala cand aveam bani de buzunar 2500 de lei. Si … imi cumparam napolitane Joe vrac la 500 de lei. Asta pana cand le-au facut 750, tare dezamagit am fost, nu-mi ajungeau banii si de basmaluta cu gem si un pahar de TEC. Vreau la scoala, sa fiu copil, sa ciupesc colegele de fund urmand apoi sa alerg doua ture de scoala cu ele in urma mea si sa aud „Nesimtituleeeeeeeeeeeeeeeeeee”. Vreau sa le dau colegelor martisoare de 1 martie.

Si mai vreau si la liceu… sa mai fiu un derbedeu, sa trag la poarta din voleu si sa chiulesc cat vreau eu. OLE 🙂

PS: Revin cu detalii despre viata de liceu. Cand… nu stiu. Noapte buna copii, maine iar muncim iar nu gandim.

Acest articol are un comentariu

  1. Anonymous

    te ai gandit sa-ti scrii memoriile?
    ca te pricepi, parol

Lasă un răspuns