Fumezi?

Am vazut la TV ca va costa un pachet de tigari chiar si 9 lei! Mooooammaa !!!! Sa le faca 50 de lei! Poate asa nu mai e tentat niciun copil de generala sa fumeze ca sa fie „smecherul clasei”. Ar fi si reversul medaliei ca… ai putea fi atacat pe strada sa ti se fure pachetul de tigari… doar e criza, nu?

Sa revin la ideea pe care o aveam de mult timp si tot ziceam sa o postez. Pt ca ma enervez [des]. Cel mai rau cand dau de oameni prosti, care vor sa SI arate asta, oameni pe care ii deranjez doar prin faptul ca exist 🙂 Noi sa fim sanatosi, nu a murit nimeni din cauza faptului ca nu e inghitit de juma’ dintre colegii de la munca [poate asta e diferenta, voi toti va complaceti intr-o existenta de cacao].

DEEECI… Ma enerveaza cand vad femei/fete [doamne sau domnisoare nu pot fi numite] care fumeaza pe strada… ALoooOOOooOo, sunteti cu capu’ ??? …. Cred ca dupa ce au iesit pe piata aceste tigari slim… paiele astea… urmatorul pas va fi lansarea tigarilor ROZ. Pentru pitzipoanca din tine, si MOV pt cocalarul din tine.

Hai… ca am disparut in cerculete de fum OOOooo…

Acest articol are 2 comentarii

  1. ILANA

    indicatii scenice:
    -dimineata (6,45)
    -locatie : holul de camin

    astia stau si fumeaza ca turcii, beau cafea etc. Toate bune si frumoase, dar cei 20 metrii pana la scari sunt groaznici, cand am ajuns afara deja miros(a se citi duhnesc:|) a tigarile lor …

  2. Ela

    Si eu m-am bucurat in sinea mea la auzul stirii ca se vor scumpi tigarile… Hai, umpleti-mi frigiderul!

Lasă un răspuns