Feline incaltate

Urcam scarile [normale, ca cele rulante sunt pentru lenesi si batrani] si ma uitam la o doamna/domnisoara cum pacanea cu tocurile cui pe trepte. Incaltarile erau modeste ca si femeia, doar ca nu inteleg femelele care vor neaparat tocuri oriunde. Sigur nu avea o functie care sa-i impuna o tinuta aparte… Poate unele sunt compexate de inaltime si tin cu tarie sa poarte tocuri. DARRR stiti ce nu inteleg eu fetelor/doamnelor ? Atata timp cat s-au inventat minunatiile alea de incaltari comode, usoare, lejere, incredibile… numite balerini, de ce va chinuiti piciorusele cand nu e cazul?
 
PS: Oare cand si cine va inventa ceva incaltari pt barbati care sa echivaleze cu toate caracteristicile balerinilor, dar care sa fie masculine si de bun simt [ am precizat bun simt pt a nu se gasi cineva sa-mi recomande papuci tanga – slapi din aia cu ata … ]

Acest articol are 14 comentarii

  1. gamalia

    Aha … si tu de ce te dai cu gel pe par, sau cu fixativ? Nu e mai comod fara? Si nu e grozav parul tuns cat mai scurt – la barbati ma refer? Mda, cred ca stim raspunsul 🙂

  2. Anonymous

    Draga, te consideri femela, din moment ce tot insisti pe faptul ca femeile poarta tocuri (chiar de douazeci de cm) si nu ar trebui sa faca asta? Nu cred ca esti tu capabil sa le impui ce sa poarte si cum sa poarte.;)

  3. ILANA

    vreau si eu sa port tocuri fara sa complexez barbatii/baietii pe strada :))

  4. Ionuţ Bunescu

    Raspuns pt Ema si Anonima. Imi place o femeie pe tocuri. Foarte mult. Insa mor cand vad pretentii aiurea de a fi pe tocuri cand nu isi are rostul. Hai sa vina si femeile de serviciu pe tocuri, doar sunt niste doamne.

    Ema, nu vad legatura dintre par cu gel/fixativ si tocuri, sincer 🙂

    Anonima [Fido Dido? :))] Zi mersi ca inca mai accept commenturi de la persoane care nu zic nimic, dar vor sa para incisive in spatele unui zid protector… intre 4 pereti mai bine zid.

  5. Ionuţ Bunescu

    mai bine zis*

    @Ilana te iubesc si fara tocuri 😛

  6. Anonymous

    nu e o problema de comoditate…si nu cred ca tu esti in masura sa o intelegi–dar ma voi straduii sa iti explic cel putin punctul meu de vedere.Frumusetea este virtutea esentiala, caracteristica cea mai importanta a spiritului feminin si ea se rasfrange in toate:pe plan fizic, psihic, moral, intelectual.Intotdeauna aceasta a facut abstractie de comoditate…de fapt de mica imi zicea mama''baba sufera la frumusete''…in ideea asta suntem educate.Viata noastra trebuie sa fie mai buna, mai usoara, mai vesela, mai colorata si noi femeile, mai frumoase si mai atragatoare, mai feminine.Motivul?Nu dorinta de atractia, nu perpetuarea speciei, nu toate motivele astea egoiste de care ne fac vinovate barbatii si de ce sa mint..ne facem si noi vinovate in aceasi masura(observi ca zic ''noi'').Consider ca adevaratul motiv este faptul ca manifestarea frumusetii fiecarei femei duce la multumire si siguranta de sine.Drept care il au toate femeile, fie ele femei de serviciu, muncitoare, sau femei emancipate, independente…Uite un alt exemplu concret…suntem incantati cand suntem serviti de o lucratoare din comert ingrijita, curata, zambitoare si frumoasa si tot atat de amabila.Asta pentru ca orice efort pare diminuat cand muncim intr-un climat unde razbate frumosul.Sa nu ma crezi vre-o feminista convinsa–e o parere pur personala–urasc tocurile…dar in momentul in care ma simt frumoasa, puternica si increzatoar…respir asta prin toti porii si chiar cred ca asa cum te simti esti si perceput.

  7. Anonymous

    aaa si sa nu ma confunzi cu anonima de mai sus:))

  8. Ionuţ Bunescu

    Draga mea Anonima [cea de-a doua]. Mi-a placut ce ai zis, asta daca trec peste cele cateva greseli gramaticale "dar ma voi straduii", stradui cu un singur i, "Sa nu ma crezi vre-o feminista" vreo se scrie legat. Si parca mai vazusem ceva cand am citit prima data, dar am uitat.

    Repet, mi-a placut cum si ce ai comentat. Dar nu imi place ca nu treci acolo un prenume, ci ANONIM.

  9. Anonymous

    Beo-nice to meet you:)

  10. Ionuţ Bunescu

    Am intuit bine 😛 Dar nu cred ca te numest Beo. Apropo de comentariul de pe hi5, nu folosesc insigne, si nici balon de obicei.

  11. Anonymous

    atunci nu esti ''true'';)–Alexandra

  12. Ionuţ Bunescu

    nu sunt true, sunt adevarat! 😉

  13. Anonymous

    ok ok–i don't mess with a man and his ego….

  14. Ionuţ Bunescu

    glumeam cu "sunt adevarat" ca doar nu sunt manelo-star. fac si eu pe durul ;;)

Lasă un răspuns