Alerg, alerg

Am fost aseară la stadion cu o prietenă să alergăm. Mai fusesem o singură dată până acum. Am alergat 3 ture :> sunt mândru de mine :)) şi mai puteam, dar nu mai putea ea.

Tot aseară mi-am adus aminte de ultima oară când am fost la fotbal, cu această ocazie am aflat şi eu unde e Valea Uleiului. Am jucat vreo 2 ore… 8 cu 8, pe un teren normal de 11 cu 11. Vreo 3 zile m’au durut toţi muşchii [inclusiv cei de care nu ştiam pâna acum]. Era şi normal, nu mai jucasem un fotbal de vreo 2 ani. Am dat primul gol şi am stat mai mereu „la pomană”. Am mai avut ocazii, dar de asemnea am avut grijă să dau din faţa porţii peste sau pe lângă.

Şi acum la încheiere [nu te-am pupat la revedere – după cum era versul] râd pentru că mi’am adus aminte de un nene… cu care m’am întâlnit când mă duceam către stadion. Era trecut de 40 de ani. Avea juma de păr pe cap, calviţia îşi spusese cuvântul, dar acest nene era foarte trendy, funky etc. Avea un tricou gri deschis pe care scria cu litere maaari METRO, şi sub: SEXUAL! Nota 10 pentru domnul piţiponc!

Acest articol are 2 comentarii

  1. anamaria

    gaitza as vrea sa te avd la 60 de ani cu un tricou pe acre sa scrie:sunt viagra!;;) si bineinteles atunci sa te doara muschii inferiori ai abdomenului!=))

  2. trinitty

    si..pacat ca e Valea Uleului (nu a Uleiului =)) )

Lasă un răspuns