B, de la Bărbat (nu de la Bunescu)

Scriu cu rușine articolul acesta pentru că am fost tras de perciuni de dom’ diriginte Răzvan Dinu pentru că, deși sunt invitat permanent în echipa editorială a primei reviste online strict masculină, mi-am neglijat temele. Aseară am fost la ședința cu părinții prietenii Manly.ro, unde am fost întâmpinat de șeful clasei Toma Nicolau, care o avea alături pe frumoasa colegă de bancă, domnișoara Claudia Tocilă [să-ți trăiască șefa și prietena ei]. Bineînțeles că am întârziat la ore, numai Mircea Meșter [tocilarul clasei] fiind prezent de la 19.00. Eu am ajuns cu Andu pe la 20.00, ca orice vedete care se respectă. Eu sunt mai vedetă, pentru că el nu era trecut pe lista de invitați [eroare tehnică]. În prima pauză am râs la un pahar cu lapte alături de gemenii Hoinaru și Aurașu, gașca de PR de la Bortun-Olteanu, Adrian COOLbotaru, Tunaru, domnul Semanticus, Mircea Meșter care tot pleca din 5 în 5 minute acasă, Andra Zaharia, Pyuric [a trecut și ea pe .ro în sfârșiiit] și multi alți oameni frumoși. Am trecut puțin și pe la cei din clase mai mari Cristina Bazavan, Cosmin Tudoran și Bobby Voicu, după care am discutat cu minunata Alina CST [CST nu e de la Cosmote, da?] să facem un frumos pictorial cu mândrețea de Anne-Marie laaa casino, iar Anne să poarte sugestiv două jetoane și un bine poziționat AS de treflă.

Spre final, am beut cu fetele un shot, mi-am luat cravata de pionier și am plecat de la Sky Bar cu un gând: Am să mă întorc [bărbat]!

Poze aici.

Acest articol are 6 comentarii

  1. Alina Constantinescu

    Muta-te in prima banca, faci prea multa galagie in spate! PS. cst- e prescurtarea numelui de familie din economie pentru twitter. Plus ca, fiind un nume comun (mult prea) mai era liber doar pe domeniu personal. Decat! 😛

  2. ionutbunescu

    Alina, eram langa tine cand ai spus explicatia CST-ului :p

Lasă un răspuns