O zi la 1200 rpm

După două ture de noapte am câte ceva de zis, fiecare chestiuța cu link.

Mi-am dat seama de ce nu scriu zilnic pe blog, pentru că nu o pot face mereu cu plăcere, ci uneori aș scrie doar pentru că mi-am impus să postez în fiecare zi.

Am dat un interviu de „feșiăn” pentru blogul lui Vladinho și deja a comentat o tipă „Dragut interviul. Mi se pare “ciudat” sa citesc despre un barbat care vorbeste atat de degajat despre moda. In lumea mea o mare parte din barbati nu acorda o atentie deosebita modului in care se imbraca”.

Aflu de la vâlceanca Anca Țenea de articolul acesta de pe wired.com – How a Remote Town in Romania Has Become Cybercrime Central – Ramnicu Vilcea aka Hackerville

Am fost nominalizat de o adevărată lady, pentru care am un respect nemăsurat [Cristina Bazavan], la Mister Twitter, detalii pe blog la Ruxa.

Am cunoscut o tipă aproape la fel de enervantă ca mine. A ridcat neașteptat de mult ștacheta, să vedem ce scor va fi în campionat. Am întrebat pe Twitter/Facebook „Ce faci când întâlnești o tipă la fel de enervantă ca tine?” iar lumea a răspuns Te relaxezi/Te îmbeți/O iei de nevastă(x2).

Tabu de februarie publică în exclusivitate povestea lui Răzvan Ciobanu, după 2 ani de tăcere. Designerul vorbește despre faliment, consumul de droguri, relații amoroase și singurătate. Într-un pictorial deosebit, TABU dezbracă lumea modei și prezintă adevărul lui Răzvan Ciobanu –  “adevărul gol-goluț”, însoțit de o copertă metaforă – “toate modele sunt dezbrăcate, transformate în păpuși de plastic”. Coperta a fost deja raportată ca indecentă pe Facebook… CE OAMENI… Presimt un număr de mare succes dacă apar atâtea reacții pline de invidie sau nu.

Pe www.tabu.ro/video vor fi postate cinci interviuri video, ieri a fost prima parte, astăzi a doua.

Lasă un răspuns