You are currently viewing 1 Aprilie

1 Aprilie

Se făcea că era seara zilei de 31 martie, eram la niște prieteni, discutam la marginea farfuriei despre soarta clătitelor ce ne priveau dubios de fierbinte. Ceasul se apropia vertiginos de ora 00.00. Urma ziua în care trebuia să facem păcăleli cu motiv, nu ca în restul anului. M-am gândit imediat la simpaticul Geo Atreides și l-am cerut de prieten pe Facebook. Nu, nu cu Add as a friend, ci cu relationship care inițial a fost un mariaj. Cred că păcăleala asta i-a indus în eroare pe mulți (spun imediat și câți au fost) pentru că schimbarea datei mele de naștere din 30 octombrie 1986 în 1 aprilie 1981 nu a fost sesizată.

Urmări?

1. În privința „relației” mele cu un alt tip, lumea s-a amuzat pe baza glumei, doar un telefon primit a fost puțin peste ștachetă. M-a sunat pretenu Andrei Cojocaru să mă întrebe dacă relația e pe bune, pentru că avea el niște dubii în ceea ce privea orientarea mea sexuală. Am râs ceva minute la telefon și devenisem eu cel păcălit, Andrei mă știe din copilărie că-s mai gigolo ca Guță.

2. Au început să curgă mesajele și urările de Laaaa muuuulți ani

– câteva mesaje directe pe Twitter + vreo 20-30 de menționări

– mailul meu a luat foc, pe Facebook situația fiind următoarea 194 de mailuri cu notificări

Urări pe Wall au fost 140

Mesaje pe FB vreo 20

Fetele drăguțe de la Borțun-Olteanu m-au contactat să mă ureze și să îmi trimită un cadou. Eh, le-am foarte mulțumit și le-am rugat să păstreze darul pentru 30 octombrie, scorpionii nefiind născuți primăvara 😛

Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și mi-au urat de bine. Chiar și unei foste.

Acest articol are 9 comentarii

 1. Kriogen

  Ar fi fost culmea sa accepti si cadoul =)) Cred ca atunci chiar iti ziceau ceva de dulce 🙂

 2. OLiX

  deci .. aa … La Multi ANi =))))) M-am luat si eu dupa tine si mi-am schimbat ziua de nastere, dar cand am vazut cum incep sa curga urarile am schimbat data inapoi, fiindu-mi rusine pentru cei care incepeau sa-mi ureze de bine sau de cei care ma intrebau cum a reusit maica-mea sa ma nasca pe 1 aprilie =))

  1. Ionut Bunescu

   Tu ai si mai multi prieteni :))

   Si Chinezu imi zicea pe Twitter ca la ce om sunt, numai pe 1 aprilie puteam sa ma nasc :))

 3. danny1029

  Esti nascut la o zi dupa mine si esti si argesean de-al meu… Bravo mai, s-auzim numai de bine! Hai sa ne urmarim si pe twitter!

Lasă un răspuns