Un sfert de secol

De mai bine de trei ani am avut concediu în ultima săptămână din octombrie pentru că mi-a plăcut să mă relaxez când îmbătrânesc sau când îmi voi sărbători ziua de naștere. Ce am făcut săptămâna asta?

 

  • Am scris pentru theSexist.ro articolul Sex cu exa
  • Am fost în Redescoperă România unde am petrecut de ziua mea 25 de ore cu 70 de oameni
  • Am un nou record de unici într-o zi după ce finul Zoso mi-a dat un linkîntr-un articol. Au venit aproape 600 de unici, iar cu traficul din alte surse am depășit mia de vizitatori într-o zi. Dacă mi-ar da link în fiecare zi câte un A-lister aș deveni și eu unul dintre ei și ar trebui să îmi iau hosting mai bun :))
  • bunescu.ro a împlinit un an [în 2010, de ziua mea, am trecut după patru ani de blogspot pe domeniu propriu]
  • Anul ăsta m-a pupat și mama de ziua mea, 10 secunde, dar măcar m-am văzut cu ea când mă întorceam la București, după drumul pe Transfăgărășan.

         Au fost 25 de ani frumoși, un sfert de secol în care am văzut prea puține locuri faine, în care am cunoscut mulți OAMENI și alături de care am trăit experiențe frumoase. Mulțumesc încă o dată pentru cele 500 de urări de pe Facebook [de la 30% dintre prieteni], celor 70 de la Sâmbăta de Sus, celor 50 de prieteni care mai dau SMS-uri și telefoane. Al vostru, Ionuț Bunescu, scorpion născut pe 30 octombrie, nu pe 1 aprilie.

Lasă un răspuns